2777
2789
عنوان

مهمونی شام

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 54 پست
نه نیازی به این کار هم نیست اول مرغتون رو داخل شکمشو کامل خالی کنید و حسابی مزه دار کنید بعد آبپزش ...

تا حالا این مدلشو امتحان نکردم 

ولی ما شمالیا اصلا مرغو نمیپزیم شکمشو با سبزی معطر و پیاز داغو سیر داغ و گردو و رب انار و زرشک و الو پر میکنیم 

بعد روشو حسابی کره و زعفرون میزنیم 

میذاریم داخل قابلمه یا فر تا زمانی که مرغ مغز پخت بشه توی قابلمه حدود ۵ یا ۶ ساعت طول میکشه 

ولی فر یک ساعت

خوشحال میشم پیجم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا این مدلشو امتحان نکردم  ولی ما شمالیا اصلا مرغو نمیپزیم شکمشو با سبزی معطر و پیاز داغو ...

چه طور تو قابامه بیشتر طول میکشه؟🤔 رو شعله ی خیلی ملایم سرخش میکنید؟ روغنش باید زیاد باشه؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
چه طور تو قابامه بیشتر طول میکشه؟🤔 رو شعله ی خیلی ملایم سرخش میکنید؟ روغنش باید زیاد باشه؟

نه عزیزم سرخ نمیکنیم 

ته قابلمه فویل میذاریم روی فویل و یکم با کره چرب میکنیم مرغو درسته میذاریم داخلش در قابلمه رو میبندیم روی شعله ی کم میذاریم تا مرغ کاملا بپزه 

سرخ نمی کنیم مثل فر میپزه 

قدیما یادمه مادربزرگم ته قابلمه سنگ میذاشت مرغ میذاشت روی سنگ وااقعا مرغاش یه طعم بی نظیری داشت

خوشحال میشم پیجم 
نه عزیزم سرخ نمیکنیم  ته قابلمه فویل میذاریم روی فویل و یکم با کره چرب میکنیم مرغو درسته میذار ...

چه عالی ممنون عزیزم

بعد ببخشید ما دو نوع فویل داریم یه نوعش خیلی نازکه یه نوعش ضخیمه، کدومو بذارم بهتره؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
چه عالی ممنون عزیزم بعد ببخشید ما دو نوع فویل داریم یه نوعش خیلی نازکه یه نوعش ضخیمه، کدومو بذارم ب ...

فرقی نداره 

فویل برای اینه که ته قابلمتون زیاد کثیف نشه و مرغ نچسبه بهش

خوشحال میشم پیجم 
تا حالا این مدلشو امتحان نکردم  ولی ما شمالیا اصلا مرغو نمیپزیم شکمشو با سبزی معطر و پیاز داغو ...

آره عزیزم مرغ شکم پر شمالیارو هم خوردم

توی شیراز روش درست کردنش اینجوریه البته طعمش هم متفاوته