2777
2789
عنوان

مامان های باردار، چند سال و چند ماهتونه خوشگلا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاممنون عزیزم شرمنده کردی. الهی بسلامتی کوچولوت روبغل بگیری اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

مرسی عزیزم

خدایا بهت گفته بودم عاشقتم؟؟؟؟خدایا شکرت هزار هزار هزار هزارااااااان بار😍😍😘😘

ببخشید واقعا نه قصد جسارت دارم نه دعوا

ولی فکر نمیکنین سنتون پایینه و بچه باعث میشه از رویاهاتون عقب بمونین؟؟

من تازه ۲۶ سالگی میخوام اقدام کنم ولی بنظرم بازم زوده و احساس سرخوردگی میکنم

خیلی از دوستانم هنوز‌ ازدواج نکردن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
مثل مممن منم ۲۶ سالمه ۵ سال ازدواج کردم و فعلا قصد ندارم

منم تنبلی تخمدان دارم مجبورم اقدام کنم اگر مشکلی نداشتم میزاشتم برای سی سالگی

بچه خیلی مسئولیت میخواد

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️