2777
2789
عنوان

۵۵ روزه پری نیومده

148 بازدید | 13 پست

سلام سلام

سابقه داشته چون تنبلی دارم اما این ماه ویتاگنوس خورده بودم باید سی روزه میشدم ...

باردار نیستم

انواع گرمیجات و دمنوشای قاعده اور خوردم

رازیانه بخورم فایده داره بنظرتون یا اونو باید ازاول قاعدگی خورد؟

تعداد رای : 9
نظرسنجی
نه نخور بدتر میشه
2
22%
بخور بخور خوبه
3
33%
اونو باید از بعد پاکی میخوردی حالا فایده نداره
0
0%
برو پروژسترون بزن 😑
4
44%
سرنوشت بد نوشت ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویتاگنوس که حتما و قطعا پریودهات رو 30 روزه نمیکنه! درمان قطعی که نیست! 55 روز زیاده. قرص و یا آمپول. با گرمی و اینا واقعا درست بشو نیست. دیگه داری به تاریخ پریود بعدیت میرسی. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!
ویتاگنوس که حتما و قطعا پریودهات رو 30 روزه نمیکنه! درمان قطعی که نیست! 55 روز زیاده. قرص و یا آمپول ...

اخه ماهای قبل حدود ۶ ماه ویتاگنوس خوردم و ۳۰ نهایت ۳۵ روزه شد

سرنوشت بد نوشت ...
چه قرص و امپولی؟

قرص مدروکسی پروژسترون. آمپول پروژسترون. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!
اینا م شنیدم دراز مدت ضرر دارن  درمان دایمی هم نداره

آره اگه زیاد مصرف بشه. ولی پریود نشدن تو دراز مدت بیشتر اثر منفی داره. برای تنظیم پریود اگه قصد بارداری نداری قرص جلوگیری بخور. قرصهای دو هورمونه مثل دیان و خانواده ش. طولانی مدت بخوری تنبلیت خوب میشه. من خودم 2 سال خوردم دیگه کیست ندارم. پوستمم خوب شد. 

ویتاگنوس اینا درمان نمیکنن معمولا یا خییییییلی کم اثرن.

ورزش کن. پیلاتس خوبه. تغدیه ت رو عوض کن. استرس و اضطراب نداشته باش. در کنارش درمان دارویی هم داشته باش. 

آره اگه زیاد مصرف بشه. ولی پریود نشدن تو دراز مدت بیشتر اثر منفی داره. برای تنظیم پریود اگه قصد بارد ...

ممنون عزیزم اره باید ضدبارداری بخورم اما اونام یکم اذیتم میکنن جوش میزنم و پوستم خراب میشه 

سبک زندگیمم یه مدت تغییر دادم اما‌پریم عوض نشد مال من ژنتیکیه  ۱۸ ساله که این مشکلو دارم 

سرنوشت بد نوشت ...
ممنون عزیزم اره باید ضدبارداری بخورم اما اونام یکم اذیتم میکنن جوش میزنم و پوستم خراب میشه  سب ...

جالبه! غالبا ضد بارداری باعث میشه پوست مثل اینه بشه! 

ان شاءالله زود خوب بشی. با یه دکتر خوب مشورت کن.