2777
2789

ببین از سایت فرار کن

سایت اونطوری ک مث قبلنش بود نیس

ناراحتت میکنه

از ماگفتن بود

T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از سال 90 عضو بودم  بعد سال 93 یه آشنا پیدا شد تو سایت  اون کاربری رو ول کردم یه کارب ...

zamane ma kheylı ok bud sıte  

زندگی زیباست ای زیباپسند... زیبا اندیشان به زیبایی رسند
chera akhe    

نمیدونم اما حو سایت دیگ مثل قدیم خوب و باحال نیست اصلا

منم به دلایلی موندم و تا چن وقت دیگ اما میرم

T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی