2777
2789
عنوان

رنگ موی عروس چجوری باشه بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 34 پست
منو همسرمم قراره  بعد عقد یه شام بدیم به نزدیکانمون و‌تمام 🥰✌🏻 نه ارایشگاه نه لباس عروس نه& ...

ماهم عقد رفتیم محضر

هیچ مهمونی هم ندادیم

هر دو پولامونو جمع کردیم خونه خریدیم ماشینمونم داریم

اصلا برای عروسی هم هیچگونه جشنی نمیگیریم میریم ماه عسل البته چون همه چیز با خودمونه زیاد دستمون باز نیست فعلا میریم مشهد و کیش

فقط همسرم میگه خیلی دوست داره لباس عروس بپوشم و بریم یه عکس بگیریم شاید اینکارو انجام بدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اگه پدر شوهر کمی حمایت میکرد و کمک میکرد شاید یه جشن کوچیک میگرفتیم ولی هزار تومن هم کمک نکرد

نه طلا خرید نه عروسی میگیره

ماهم هردوتامون قرار محکم گذاشتیم تا با یاری خدا با همدیگه هرطوریه خونه بخریم وام گرفتیم من تمام طلاهای زمان محردیمو فروختم شوهرم یه کم خرید و فروش ماشین انجام داد و خدا نظر خیر بهمون کرد صاحب خونه شدیم

الانم خیلی خیلی خوشحالم بدون ریالی کمک دیگران روی پای خودمون ایستادیم و خونه خریدیم

نگرفتن جشن اصلا برامون مهم نیست

من تو زندگيم عروسي خيلي واسم اهميت داره و مهمه دل تو دلم نيس واسه عروسيم..شما چطور ميتونيد عروسي نگيريد لباس عروس نپوشيد نرقصيد ارايشگاه نريد..☹️

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻
من تو زندگيم عروسي خيلي واسم اهميت داره و مهمه دل تو دلم نيس واسه عروسيم..شما چطور ميتونيد عروسي نگي ...

لباس عروس میپوشم میرم عکسم میگیرم ولی از ریخت و پاش عروسی خوشم نمیاد درواقع به نظرم عاقلانه نیستمورد زیاد داشتیم که در همین چند وقت اخیر عروسی گرفتن انقدر خرجشون زیاد شد کلی زیر بار قسط و قرض رفتن الان دارن اذیت میشم

میگه نمیخوام حسرت به دل بمونی

منم اولش همسرم دقیقا همین حرفو میزد بعد چون خونه نداشتیم من خودم گفتم بجای عروسی برام خونه بخر و ماشین خوب بخر تا توی زندگی آسایش داشته باشم یه جشن دو ساعته نمیارزه چند سال اول زندگیم تو سختی بگذره برای شروع زندگی هم مسافرت خوب ببر یه کم طول کشید قبول کنه ولی کم کم راضی شد

الانم میگه پس باید حتما لباس عروس بپوشی و بریم آتلیه گفتم باشه

شايد منم ب سن شما برسم عقايدم عوض شه ..من١٩سالمه

شوهرم همیشه حرف خوبی میزنه میگه باید ببینی چی میدی چی میگیری

نتهران خودم تک دخترم و توی ناز و نعمت بزرگ شدم ولی هرچی فکر کردم دیدم تهران که شرایط زندگی سختتره بهتره به فکر آسایش خودم باشم نه هزینه الکی

الانم روزی هزار بار خداروشکر میکنم که خونه خریدیم ماشین هم داریم نمیخواد برم مستاجری و عذاباش رو بکشم یا برای جایی رفتن مدت ها توی صف اتوبوس و تاکسی بمونم

شوهرم همیشه حرف خوبی میزنه میگه باید ببینی چی میدی چی میگیری نتهران خودم تک دخترم و توی ناز و نعمت ...

منم تك فرزندم هم خودم ي عالمه ارزو داشتم عروس شم هم مامانم خيلي دوس داره منو تو لباس عروس ببينه..خيلي هم تشريفاتي هستيم فاميلامونم همينطور اصلا كسي ك تا حالا عروسي نگرفته باشه نداريم

میشه برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین💖🙏🏻