2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید کمکم تروخدا.انقد گریه کردم چشام نمیبینه

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 34 پست
چقدر بی اعصاب  بی اعصاب کی بودی 😂😂

حرفای زور دار میزنن بعضیا استغفراللله😒😒😒

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دونفری من و یه پسری با هم کاراموزی داشتیم بعد برا کارمون ازمون عکس میخان به عنوان مدرک بعد اون بیشعور یه عکسی ازم گرفته خیلی افتضاحه یه عکس یهویی مثلا من داشتم با بچه ها حرف میزدم و میخندیدم بعد یه لحظه نگاه دوربین کردم اونم عکس گرفته(فک کنم تند تند چن تایی عکس گرفته) دیگه تصورش کنید چجور بوده انگار که واقعا به پسره به طرز بدی خندیدم بعد پسره که دوست صمیمی عشق منه عکسو براش فرستاده نیخاستم برم پدرشو دربیارم گفت اگه بری هم خودمو میکشم هم اونو.الان دوس دارم پسره رو خفه کنم نمیدونم چی کنم فردا هم باید برم😑

مطمعنی اونیکه بهت گفته نگو راست گفته.اخه تهدید به کشتن ؟؟؟به نظرم یه جای کار مورد داره

درست در لحظه اخر... در اوج توکل ونهایت تاریکی...نوری نمایان میشود،معجزه ای رخ میدهدو خدا از راه میرسد
مجبور نیستی تو همچین تاپیکایی بمونی عزیزم

نموندم فقط گفتم که بفهمی چی باید بگی

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
خب مهم اینه که اونی که دوسش داری باورت داره و میدونه کار اشتباهی نکردی..

اتفاقا برا همینه که دارم میسوزم چون خیلی بد گفت که نیشت بازه و فلان شاید الان باور کرده ولی من از دستش خیلی ناراحتم از همه جا بلاکش کردم

از اون پسره اشغال زورم داره و اینکه باید ساکت بمونم😐

اون کسی که اومده این قضیه رو به شما گفته بعدم میگه سکوت.کن و شما رو.تو برزخ گذاشته به دوستیش شک کن، درک نمی کنم همچین ادمایی رو 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم