آينوووووور مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 290 عنوان اونايي كه اين ماه انتقال داشتن لطفا بياين روز نهم انتقال جنين پنج روزه 18325 بازدید | 50 پست سلام بچه ها ميدونم يه كم زوده واسه بي بي چك اما الان زدم منفي بود😰 هيچ هاله اي هم نيفتاد😰 همچنان حس پريودي و كمر درد دارم موعد پريودم هم نزديكه.. نكنه ميخام پريود بشم😭😭😭توروخدااا كمك كنيد هيچ لكه اي هم نداشتم نكنه ايندفعه هم نشه😭😭😭 بنام خداوند بخشنده مهربان 1398/08/07 | 10:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 14906 شما تا داروهات رو قطع نکنی پریود نمیشی...اشتباه کردی بی بی زدی...تازه اولین ازمایش خون رو میدی اگر منفی باشه دومی رو هم باید بدی..چطور با بی بی می خوای تعیین تکلیف کنی..استرس برات مثل سم می مونه بی خیال دختر
پرستوووووووووووووووو عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 2659 انشالا که میشه امیدت به خدا باشه میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔
پرستوووووووووووووووو عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 2659 چقدر خرج کردی برا انتقال میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔
آينوووووور مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 290 شما تا داروهات رو قطع نکنی پریود نمیشی... اشتباه کردی بی بی زدی... تازه اولین ازمایش خون رو میدی ا ... اگه قرار نيست پريود بشم ..پس اين دل درد و كمردرد واسه چيه!!؟؟هر چند شنبه بايد برم آزمايش بدم ..طاقت نياوردم گفتم بزار به بي بي بزارم.. بنام خداوند بخشنده مهربان
آينوووووور مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 290 چقدر خرج کردی برا انتقال حدود ٧تومن بنام خداوند بخشنده مهربان
پرستوووووووووووووووو عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 2659 حدود ٧تومن وااااایانشالا به حق این روز عزیز امام رضا کمکت میکنه و جواب میگیری میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔
پرستوووووووووووووووو عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 2659 منم فولیکول ۲۴داشتم و آمپول آزادسازی هم زدم شوهرم سالمه امیدی هست؟ میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔
آينوووووور مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 290 وااااای انشالا به حق این روز عزیز امام رضا کمکت میکنه و جواب میگیری ممنونم عزيزم ايشالاااا🙏🙏🙏🙏 تورو خدا دعا كنيد برام.. نزديك ٨ ساله ازدواج كردم😭😭😭😭😭😭 بنام خداوند بخشنده مهربان
آينوووووور مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 290 منم فولیکول ۲۴داشتم و آمپول آزادسازی هم زدم شوهرم سالمه امیدی هست؟ ٢٤ كه خيلي خوبه ايشالااا كه ميشه🙏🙏 بنام خداوند بخشنده مهربان
آينوووووور مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 290 منم فولیکول ۲۴داشتم و آمپول آزادسازی هم زدم شوهرم سالمه امیدی هست؟ واسه من ١٩ و ١٨ بود..نميدونم بشه نشه بنام خداوند بخشنده مهربان
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 14906 اگه قرار نيست پريود بشم ..پس اين دل درد و كمردرد واسه چيه!!؟؟هر چند شنبه بايد برم آزمايش بدم ..طاقت ... خب کسی هم که باردار میشه این علایم رو داره...حتما نشونه پریودی نیست..الان باید دارو استفاده کنی..اگر خدایی نکرده باردار نباشی باید دارو قطع بشه تازه بعد حدود یک هفنه بپریود میشی..پس جو نده آرامش داشته باش..خخخخخ
آينوووووور مدیر استارتر عضویت: 1398/02/22 تعداد پست: 290 خب کسی هم که باردار میشه این علایم رو داره...حتما نشونه پریودی نیست.. الان باید دارو استفاده کنی..ا ... ايشالللللا كه نشونه پريودي نيست😔😔 بنام خداوند بخشنده مهربان
پرستوووووووووووووووو عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 2659 واسه من ١٩ و ١٨ بود..نميدونم بشه نشه انشالا که بحق امام زمان میشه میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 14906 ايشالللللا كه نشونه پريودي نيست😔😔 منم ماه دیگه انتقال دارم...برات صلوات میفرستم..نامید نباش