2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته با وجود بچه کوچیک

7143 بازدید | 100 پست

دوستان انقد حالم بده ☹️😔

پسرم هنوز23 ماهشه 

عذاب وجدان دارم 

خیلی حواسم جمع بود از دیشب که فهمیدم فقط خودمو فحش دادم 

اصلا قاعدگی منظم ندارم دکتر رفتم گفت بخاطر شیردهی این هفته انقد خوشحال شدم که پسرمو از شیر میگیرم راحت میشم 

ده روز سرم گرم پسرمه برا بی قراریاش نق نق هاش 

طفلی انقد اذیت شد دیشب بی بی زدم باردارمممم😔😔😔

نگرانم اصلا خوشحال نیستم نمیدونم چه حسیه

از سه طرف به سقط نمیتونم فک کنم میترسم 😔

خدایا خودت کمکم باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام الان که اومده دیگه به ایناهاش فکر نکن سعی کن تو بهترین شرایط فراهم کنی پسرتم اذیت نمیشه

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم

دیوونه ای این حرف رو میزنی دختر؟ خداروشکر کن بچه نعمته. ماها ک اینقد منتظریم و خبری از بچه نمیشه میفهمیم ک این ناشکریه. هرچه از طرف خدا رسد نکوست

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    

عزیزم اون نی نی تو دلت هم هدیه خداست ،نگهش دار،سخته، ولی مطمئن باش بزرگ بشن چون فاصله سنیشون کمه همدیگه رو خیلی دوست دارن 

گمانم درد و مرهم را ....تو یکجا دیدی من تنها.... که بعد از درد بی درمان .....نبودم هیچ مَحرم را 

عزیزم مبارک باشه. یکی از دوستای منم وقتی پسرش ده ماهش بود فهمید بارداره . تازه شما که بچه رو از شیر گرفتی. قطعا سختی داره .دوست منم اذیت شد اما الان همبازی های خوبی برای هم هستن. اونقدر خوشحاله پشت هم آورده . اصلا به سقط فکر هم نکن. چون آخر و عاقبت نداره

سقط کن. با نظر دکتر

این چه حرفیه میزنی اخه؟ بجای امیدواری دادنته؟ میدونی چندین مفر منتظر بچه دار شدنن؟ اونوقت خدااین نعمت قشنگ رو بهش داده بره با دستای خودس بککشتش

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    

عزیزم خودمو جات گذاشتم...سخته..ولی خدا داده حتما حکمتی توش بوده. روزی خواهی فهمید.

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.