2777
2789
عنوان

ذکرمجرب برای رزق وروزی زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 21 پست
عزیزم فقط سوره احزاب رو انجام ندادم

نماز جعفرطیار 

چله سوره حشر 

وسوره احزاب وگذاشتنش توکوزه یابطی دروبسته وجای تاریک خیلی خیلی مجربه 

دوستای من اولش بخواست خدابعدش پشت سراینکارا خواستگاربراشون میومد

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت ازخدا کارومال وثروت نخواین.ازخدا بااین روش هاوایمان کامل طلب "رزق"کنین.رزقی ک خدامیبخشه بی پا ...

سلام 

میشه بیشتر توضیح بدید 

خلاصه اونم از خدا میخواییم دیگه 

من اتفاقا برا کار با اینکه اصلا احتیاج مالی ندارم و فقط برا ارزوهام و رسیدن به ...کلی دعاو نذر و نیاز و ختم میکنم که حتما یه کار داشته باشم 

اتفاقا کارمم از خودش می‌خوام 

همش م میگم عالی خداگونه پر برکت و پر عشق باشه کارش حتی میگم کارش معنوییتم و زییاد کن

مالم و اینقدر زییاد کن که خیلی راحت پوشش و ساپورت مالی کنم بچه ها ی بی سرپرست و 

خوب چرا سوره یوسف میگن بنویسید برا کار 

اون قسمت که گفتی با جان و اینا میر بیشتر باز میکنی

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
برا خونه. دار شدن چی 

برای خونه دارشدن آیه ۲۹ سوره مومنون.۴۰ روز ۷۰ مرتبه بعد از نماز صبح.و‌مدام با خودتون تکرار کنید تو قنوت نماز یا...

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.