اخلاق پدرشوهرم خوبه خواهرشوهر امم بدنیس مجردن هنوز فقط مادرشوهرم فوضوله و دخالت میکنه ما خونمون اجاره س دوتا هم دوقلو باردارم طبقه بالای خونشون گفتن با یکم پول رهن بدون اجاره بشینید از ی طرف میگم دوری و دوستی باز از ی طرف نمیتونیم از پس مخارج بربیایم موندم چیکارکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو ولی به نظرم همون اول زیاد رفت و امد نکن تا بعدا اذیت نشی . روندی که تو خونه الانت داری رو پیش برو . نه برو نه زیاد روی خوش نشون بده که بیان . با کمال احترام و دوستی دوری کن
من خودم خونه دارم یک ساعت و نیمم فاصلس با مادر شوهرم ولی اگه جاریم نزدیک مادر شوهر نبود دوس داشتم.برم اونجا چون میدونم هر جوری باشه هوای نوشون رو دارن حتی اگه از عروس خوششون نیاد .
برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
[QUOTE=110133706]خونه خودشونو میگن پول رهن بده؟ چه جالب[/QUOTE
چون میخان پول رهن مستاجرشون رو بدن حدود پنجاه تومنه ولی از اون ماهی یک پونصد هم اجاره میگیرن ک میگن شما ندین چون پسرمه و وظیفمه بهش خونه بدم واسه جاریام خونه خریده ولی میگه اون زمان پول داشتم و گرونی نبود