2777
2789

اخلاق پدرشوهرم خوبه خواهرشوهر امم بدنیس مجردن هنوز  فقط مادرشوهرم فوضوله و دخالت میکنه  ما خونمون اجاره س دوتا هم دوقلو باردارم طبقه بالای خونشون گفتن با یکم پول رهن بدون اجاره بشینید از ی طرف میگم دوری و دوستی باز از ی طرف نمیتونیم از پس مخارج بربیایم موندم چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ولی به نظرم همون اول زیاد رفت و امد نکن تا بعدا اذیت نشی . روندی که تو خونه الانت داری رو پیش برو . نه برو نه زیاد روی خوش نشون بده که بیان . با کمال احترام و دوستی دوری کن 

فرشته های کوچولوی من ...

ترجیحم اینه که با خانواده شوهرم یه جا نباشم

ولی شرایطی که آدم مجبور باشه خب اینکارو میکنم

شما هم بسنج ببین کدوم سختی رو میتونی تحمل کنی

سختی زندگی با خانواده شوهر یا اجاره دادن و مخارج زیاد

مطمعن باش بری هوات رو دارن اگه یکم کنار بیای

من خودم خونه دارم یک ساعت و نیمم فاصلس با مادر شوهرم ولی اگه جاریم نزدیک مادر شوهر نبود دوس داشتم.برم اونجا چون میدونم هر جوری باشه هوای نوشون رو دارن حتی اگه از عروس خوششون نیاد .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

[QUOTE=110133706]خونه خودشونو میگن پول رهن بده؟ چه جالب[/QUOTE

چون میخان پول رهن مستاجرشون رو بدن حدود پنجاه تومنه ولی از اون ماهی یک پونصد هم اجاره میگیرن ک میگن شما ندین چون پسرمه و وظیفمه بهش خونه بدم واسه جاریام خونه خریده ولی میگه اون زمان پول داشتم و گرونی نبود