2777
2789

بچه هامن گاهی اوقات میرم سر گوشی شوهرم از رو فضولی نه شک میخام ببینم دوستاش و همکاراش چ مدلی اند چون بشدت روش تاثیر گذارن،امشب گفت اسکرین رکورد رو گوشیم نصب کردم و فلان تاریخ گوشیمو چک کردی چند جا رو ک دیده بودم گفت!گفت میخاستم بدونم این چک کردنات تا کجا میخاد پیش بره!من واااقعا قصدم چک کردن نبودددد حالا این هیچ بعدم گفت اتفاقا روی گوشی تو هم نصب کردم ک بفهمی چ حسیه یکی چکت کنه!ایا ممکنه ؟؟بدون اینک من متوجه بشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ممکنه! برو تو تنظیمات گوشیت قسمت برنامه ها تو برنامه ها بگرد

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
واقعا؟؟پس امکانش نیست؟

نه این که ۲۴ ای بزنی روش گوشی سریع پر میشه خیلی سنگیه...و کنارش ی آرم نارنجی داره و اعلاناتو ک صفشو بیاره پایین ثانیه شمار داره...یعنی متوجه میشه این کارو کردین

زندگی با تو چقدر قشنگه پــریناز😂🐾