2777
2789
بعد عمل دردت چقدر بود؟

فقط امپول هایی که برا بی حسی اصراف مقعد میزنه درد داره بعدش دیگه بیحس میشه چیزی نمیفهمی کلا یه رب هم طول نمیکشه بعداز عملم حتما باید ملین بخوری که شکمت مث اب کار کنه که اذیت نشی همون اولا من سورش داشتم موقع دفع ولی درد نداشتم دکترمم گفته بود اصلا نشینم درستم میگفت چون وقتی یکم مینشستم درد داشتم من بخاطر اینکه خیلی وضعم بد بود دوماه کامل استراحت کردم اخه من از ده سالگی این مشکلا داشتم یعنی ۱۳ سال بود داشتم تحملش میکردم دیگه این اخریا خیلی عود کرده بود خداروشکر راحت شدم الان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم میگم دوست عزیز بعد از عمل خیلی باید صبور باشی من خودم همون اوایل خیلی سوزش داشتم ولی از منو دکترم میگفت بخاطر اینه که زخمام خیلی قدیمی و عود کرده بوده گفت دوماه کارایی که میگم انجام بده خوب میشی 

بعدشم دکترم خیلی تاکیید کرد که مواظب باشم دیبوست نگیرم الانم میرم طب اسلامی تا یبوست نگیرم اخه من بدون دارو شکمم کار نمیکنه البته ببخشید این حرفو زدم از دارو های اینم راضیم خوب بهم جواب داده 

بعدشم دکترم خیلی تاکیید کرد که مواظب باشم دیبوست نگیرم الانم میرم طب اسلامی تا یبوست نگیرم اخه من بد ...

منم از بچگی دارم ،واسه منم عود کرده ،شبا تا مسکن نخورم نمیتونم بخابم، تهران هستم عزیزم، من خواهرم سنتی عمل کرد تا ۲۰ روز از درد دااااد میزد واسه همین من خیلی میترسم، نمیدونم لیزر هم دردش بشدت عمل سنتی هست یانه

منم از بچگی دارم ،واسه منم عود کرده ،شبا تا مسکن نخورم نمیتونم بخابم، تهران هستم عزیزم، من خواهرم سن ...

من ۱۲ سالم که بود یه بار سنتی عمل کردم خیلی وحشتناک بود وای مخصوصا وقتی باید تو اب بشینی و باندی که گذاشتن اون تو رو در بیاری هنوز یادم میوفته مو های بدنم سیخ میشه تازه بعد ۴ ماه از تو جابخیه هام دوباره بواسیر زد بیرون بخاطر همین اصلا دیگه جرات نکردم برم دکتر تا پارسال که مجبور شدم ولی واقعا لیزر بهتر از عمل سنتیه 

من ۱۲ سالم که بود یه بار سنتی عمل کردم خیلی وحشتناک بود وای مخصوصا وقتی باید تو اب بشینی و باندی که ...

یعنی لیزر دوران نقاهت بعداز عملش خیلی راحته؟ چند روز اول بعداز عمل موقع دفع دردش زیاده؟ ببخشید توروخدا میپرسم ،اخه اینا ترسای منن

من اولین بار بعد عمل سنتی که رفتم دستشویی انقدر حالم بد شد که نگو ولی اولین بار بعد عمل لیزر فقط سوزش داشتم که اونم زیاد نبود بلافاصله بعد از دستشویی هم تو اب ولرم مینشستم اروم اروم میشد سوزشش

من اولین بار بعد عمل سنتی که رفتم دستشویی انقدر حالم بد شد که نگو ولی اولین بار بعد عمل لیزر فقط سوز ...

خواهر من اولین بار بعد عمل که رفت دستشویی سه تا بخیه اش پاره شده بود ،هنوز فریاداش تو گوشمه 😑

یعنی لیزر دوران نقاهت بعداز عملش خیلی راحته؟ چند روز اول بعداز عمل موقع دفع دردش زیاده؟ ببخشید توروخ ...

نسبت به سنتی اره ،من درد نداشتم فقط سوزش داشتم ملین میخوردم که شکمم خیلی شل کار کنه تا اذیت نشم البته ببخشید این حرفو زدم

خواهر من اولین بار بعد عمل که رفت دستشویی سه تا بخیه اش پاره شده بود ،هنوز فریاداش تو گوشمه 😑

از من بخیه ام پاره نشد ولی حالم خیلی بد شد درد داشتم زیاد بعد از ۴ ماهم که دوباره بواسیرم از تو جابخه ها زد بیرون