2821
2789
عنوان

از شیر گرفتن پسرم

94 بازدید | 13 پست

سلام دوستان گلم خوبید پسرم یکسال و۳ ماهشه مجددا ناخواسته باردار شدم الان ۲۸ هفته ام و پسرم همچنان داره شیر میخوره اولا میگن ضرر داره دوم اینکه خیلی شیر میخوره جرات نمیکنم دراز بکشم وقتی شیر میخوره خیلی عصبی میشم دست تنها وغریبم کسی نزدیکم نیست میشع کمکم کنید که چطوری وبا چی از شیر بگیرمش لطفا 😭😭😭😭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شبا کنار باباش بخابون بیدار که شد بهش اب بده داخل شیشه در ضمن بچه وقتی داری از شیر پیگیری خیلی تشنه میشه عطش میگیره یه چسب هم بزن روی سر سینه یعنی اوووف شده

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  

عزیزم قطره هست واسه مادرا ک بتونن بچه روازشیر بگیرن داروخونه دارن.پسرمنم دوروزه دارم ازشیر میگیرمش هرراهی رفتم جواب نداد اخرش ی تیکه مو مصنوعی گذاشتم روی سینم با چسب نواری چسبوندمش دیگه گیر نداد بمن😂..بجاش بچع رو سیر نگهدار.خوراکی جلوش بزار تاسرگرم شه زیاد اذیتتون نکنه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
شبا کنار باباش بخابون بیدار که شد بهش اب بده داخل شیشه در ضمن بچه وقتی داری از شیر پیگیری خیلی تشنه ...

کوچیکه عقلش به اینکه بگم زخم شده نمیرسه متاسفانه باباش نگهبانه اخر هفته ها خونس خودم تنهام فقط 😭😭😭😭

عزیزم قطره هست واسه مادرا ک بتونن بچه روازشیر بگیرن داروخونه دارن.پسرمنم دوروزه دارم ازشیر میگیرمش ه ...

اسم قطره چی هست پسر شما چند وقتشه ۰؟

اسم قطره چی هست پسر شما چند وقتشه ۰؟

فک کنم اسمش تلخک هست بازم مطمین نیستم بری داروخونه بگی واسع شیر گزفتن بچه خودشون میفهمن ..پسرم دوهفته دیگه دوسالش میشه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
این قطره چیه میریزن رو سینه تلخ میشه از اونا بزن البته هنوز کوچیکه بهش شیشه شیر بده

اخه باردارم میگن شیرم ضرر داره براش بعدش اینکه تحریک سینه باعث زایمان زودرس میشه خودمم دلم میسوزه طفلی خیلی کوچیکه 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز