2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدما فرق میکنن

یه فامیل داشتیم زنه مرد مرده ام رف زن گرف زنه بچه های مردرو دقیقا مث بچه های خودش دوس داره از رفتار بچه هام مشخصه دوسش دارن....عوضش یه دوستم دارم مامانش مرده بود باباش زن گرفته بود انقددددد اذیت کرد خودشو و دوستمو ک اخر کارش کشید ب طلاق...دوستم فک میکرد زنه دوسش داره اینم دوسش داشت واقعا حتی مامان صداش میزد...ولی یه بار شنید پشت سرش چ حرفایی میگفته ک از چشع باباش بندازه دیگه خراب شد همه چی

لایک نکنیننننن

تو فامیلمون یکی بود قبل ازدواج قبول کرد بچه های شوهرشو مثله بچه های خودش بدونه ولی بعد ازدواج خون بچه هارو تو شیشه کرد من دلم واسه اون بچه ها کباب میشه ولی نمیدونم چطور دلش میاد باهاشون اونجوری رفتار کنه

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
منم‌همین طور. 

اگه مجردی که قبول نکن .چون میتونی موقعیت های بهترداشته باشی واینکه زندگی اینجوری مشکلات خاص خودشو داره ولی اگه ازذواج دومته یا طرف آدم خوبیه ومشکلی بااین قضیه نداری که فکرکن درموردش

آدما فرق میکنن یه فامیل داشتیم زنه مرد مرده ام رف زن گرف زنه بچه های مردرو دقیقا مث بچه های خودش دو ...

دخترا اونم  بزرگ‌باشن اره یکم حس حسادت هست ولی اگر پسر باشن بهتره.