2777
2789
عنوان

پرخوری

167 بازدید | 16 پست

شوهرم میگه چرا همش برنج درست میکنی و من به گوجه خالی هم حاضرم اخه وقتی من دوست ندارم چی بچمم غذا سفره میخوره میشه گوجه خالی بهش داد بچم یسال و دوماهشه زیاد اهل حاضری نیستم شما در هفته چنبار برنج درست میکنید در ماه چنتاوکیسه برنج میبرید 

پرخوری از افسردگیه

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو شوهرت گوجه بدهر برا خودت و دخترت غذای حسابی البته اینم بگم هم برا اینکه چاق نشی هم برا تنوع خوبه هفته ای سه روز برنجی بذاری سه روزم نونی غدای نونی هم کم نیست از انواع املت تا کوکو و سوپ و اش و خوراک ها خیلی زیاد هستن 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم

خب برنج زیاد واسه خودتم خوب نیست دیابت میاره

شبا سعی کن گل کلم درست کنی واسه پوست و موهات هم خوبه

روزها هم خوراک باشه کمتر برنج درست کن

سعی کن حبوبات بیشتر بذاری تو غذاها

و سبزیجات 

غذاهای سبز درست کن پوستت دیر چروک میشه

بچه گوجه نده اگه کوچیک چون سریع حساسیت میگرن از گوجه بچه کوچیکا

ما کلا تو خونه سالم غذا می خوریم 

برنج زیاد دیابت میاره 

روغن هم که داره کلسترول خون افرادی که زیاد مثلا درهفته ۴بار مصرف میکنن نسبت ۴۰%بیشتر آدمهای که در هفته ۲بار برنج مصرف میکنن

غذاهای متنوع زیاد هست و شکم سیر کن و سالم تر

I'd walk straight through the bullet😏
نه  استارتر نیستم،

😐اگر نمیگه که همون پلو واسش بذار 

اگرم گیر داد بگو نمیشه این چیزا رو ببری با خودت

اما اگر میخوای غذای سالم درست کنی 

یه منو سبزیجات سرچ کن واست در میاد انقدر متنوع و خوشمزه هستن

درضمن لوبیا و حبوبات چون پروتئین دارن چربی سوزیشون بالاست و فیبر هم که دارن سیری طولانی مدت میاره واسه کسایی ه دوس ندارن چاق بشن یا دوس دارن وزن کم کنن عالیه

I'd walk straight through the bullet😏