2777
2789

ان شالله هرچی از خدای مهربون میخایید بهتون بده

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا حاجت دل همه رو برآورده و به خیر کنه

خدا مشکل داداش منم حل کنه

برا امضام دعا کنین لطفا

خدا داداشای من و همه جوونا رو خوشبخت کنه

خدا به پدر و مادرا طول عمر بده

به همه منتظرا بچه سالم و صالح بده

خدا دعا کنین تا سال دیگه یه گل دختره سالم و صالحم بزاره بغل من

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

ان شاءالله به حق به امام رضا(ع)همه به حاجاتشون برسن شما دوستای گلم هم همینطور

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸

انشالا حاجتت برآورده بشه حاحت دوستانم بحق امام حسين برآورده بشه.... براي منم دعا کنيد اين هفته يا هفته آينده ب اونچيزي ک ميخام برسم، همه چيزمونم جور بشه تا چن ماه آينده عروسي کنيم،ب نيت همه 10تا صلوات فرستادم، مرسي از همگي❤

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
انشالا حاجتت برآورده بشه حاحت دوستانم بحق امام حسين برآورده بشه.... براي منم دعا کنيد اين هفته يا هف ...

مرسی عزیزم ان شالله شمام به خواسته ات برسی برات ایت الکرسی میخونم

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...