2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم مامانم زده دوستم گفت بزارش تو سرکه بنظرت میره؟)

نمیدونم

شاید کمرنگترش کنه ولی کلا پاک کنه رو بعید میدونم

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

پاک کردن انواع لکه از روی لباس با روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است که بسیاری از ما از آنها بی‌اطلاع هستیم. برای مثال پاک کردن لکه روغن از لباس راهکاری متفاوت با پاک کردن لکه خودکار از روی لباس دارد.

برای پاک کردن لکه روغن از روی لباس باید ابتدا با استفاده از یک دستمال کاغذی چربی اضافی روی پارچه را بگیرید. سپس مقدار فراوانی از پودر بچه را بر روی لکه روغن قرار دهید به طوری که کاملاً پوشانده شود. در مرحله بعد، باید پودر را با استفاده از حوله کاغذی یا قاشق از روی پارچه بردارید.

سپس با استفاده از کمی آب و مقدار کمی مایع ظرفشویی، کف درست کنید. آن وقت می‌توانید یک مسواک کهنه را به محلول آب و کف آغشته کرده و سپس با حرکات دایره‌وار محل لکه روغن را بر روی لباس بشویید. این روش را می‌توان با استفاده از شامپو یا صابون‌های دست و بدن نیز انجام داد.

ادامه مطلب رو در لینک زیر ببینید   
https://a4baz.com/blog/clear_kinds_stains_clothes.html