2777
2789

روز  تا شب.  میکنن 

برنامه  ی. لاغری  ، زیبایی ، درس ، کلاس  های اموزشی  ورزش  

صرفه. جویی پس انداز  خرید خونه

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من فکر میکردم فقط خودمم 

همش صبح تا شب گوشی،و کسلی،و‌بی حوصلگی 

اعصابم خورده  عمر. همین جوری. میره 

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
ببخشید با اجازه استارتر یکم گوشت از پریروز فک کنم گرفتیم امشب ریز کردم گذاشتم فریزر، یکم بو میداد&nb ...

اگه بوی طبیعی خود گوشت. نیست بریز. دور 

صب ها بیدار میشم نماز و بعد اسپند دود و بعد چای میزارم و بعد صبونه و بعد نظافت و بعدش بازی با بچه و بعد درست کردن نهار و بعد خوردن نهار نظافت و بعد استراحت و بعد کارای بیرون و بعدش رسیدگی به امورات شخصی و بچه و زندگی و بعد فیلم ستایش و بعد گوشی گوشی گوشی و بعد خواب 

من شاغلم

خودم سرکار

پسرم مهد

عصر خسته کوفته

تو فکر اینکه شام چی بذارم

اخرم هرچی درست میکنم شوهرم غر میزنه پسرمم بدغذاس

از شوهرم هیچ محبتی نمیگیرم

افسردگی میگیرم

پناه میبرم ب گوشی

این شده همه زندگیم.

تمام دلخوشیم دوزار حقوقی ک میگیرم

صب ها بیدار میشم نماز و بعد اسپند دود و بعد چای میزارم و بعد صبونه و بعد نظافت و بعدش بازی با بچه و ...

ناهار  و‌شام چی میپزی

من شاغلم خودم سرکار پسرم مهد عصر خسته کوفته تو فکر اینکه شام چی بذارم اخرم هرچی درست میکنم شوهر ...

این‌ فکر. غذا برای. من کابوسه