2777
2789
عنوان

مشکل خانوادگی

67 بازدید | 4 پست

سلام شوهرم الان یک ماه باهام قهرهای طولانی مدت میکنه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم که روابط مون خوب بشه منو باور داشته باشه منم مقصرم نباید بهش شک میکردم ماه پیش اومدم خودم رو از بغلش انداختم بیرون الان یک ماه باهام قهر کرده دیشب اومدم صحبت کنم انگار بدتر شد کمکم کنید چطوری استرس رو بزارم کنار من الان مشکل دارم نمیتونم باردار بشم تأثیر بدی تو روحیه ام گذاشته خواهش میکنم کمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر بارداری الان کاملا غلطه ..زندگی شما استیبل نیست و وقتی هنوز این میزان اعتماد نیست پس خیلیم پایه های زندگیتون محکم نیست واسه بچه 

بعدم مسیولیت کارتو بپذیر ..نمیشه شما هرکاری کنی بعد توقع بخشش داشته باشی ...صبر کن ...شوهرت داره ادبت میکنه ...عاقلانه تر رفتار کن و یه مدت فاصله بگیر و اروم که شد برو عذر خواهی کن