2821
2789
عنوان

چجوری عادتش بدم

313 بازدید | 23 پست

سلام من دخترم 4/5 ماهشه 

تا الان فقط شیر خودمو خورده میخام شیشه رو هم یاد بگیره و بخوره گهگاهی که من نیستم 

ولی الان چند روزه امتحان میکنم اصلا نمیگیره میزارمش تو دهنش یه چند تا مک میزنه بعد دیگ باش بازی میکنه تو گرسنگی هم بهش دادم

چطور میتونم عادتش بدم ؟ کسی تجربه ای داره؟

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

وقتی خوابه بهش بده

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ابجوش نبات بریز تو شیشه اش تا بخوره

سرد باشه ها

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
شیر خودت رو بریز توش و یکم گرمش کن ،بهتر میخوره، اگه شیرت کمه شیرخشک ، دماش پایین باشه اغلب دوست ندا ...

این چند روز فقط شیرخودمو ریختم تو شیشه

میترسم بپره تو گلوش

نه عزیزم چیزی نمیشه

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
ابجوش نبات بریز تو شیشه اش تا بخوره سرد باشه ها

الان تبدیل شده به یکی از رویاهام اگ شیشه بگیره دیگ هرجا بخوام میتونم برم هرچی بخوام میتونم بپوشم تو مجالس 

آه خدایا...

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز