2777
2789
عنوان

جدایی با یه دختر پنج ماهه

375 بازدید | 20 پست

ی دختر پنج ماهه دارم پنج ساله ازدواج کردم

زندگی خوب و ارومی داشتم تا اینکه ....

تو آن گل مریمِ سپیدی بی تو دلم شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد...🌸💮

خواهر شوهرم ازدواج کرد

ی پسر قرتی ۴۰ ساله خوش گذرون که دهنش چاک و بست نداده پول نداره

چون دستش خیلی خالی بود و خواهر شوهرم ب سختی میگذروند شوهرم اورد پیش خودش در مغازه

حالا که همش پیش همن شوهرم شده کپ اون

بخاطر زایمانم اوایل همش خونه مامانم بودم شوهرم ب بهانه اینکه خونه تنهاست گاهی خونه مامانم نمبموند

الان فهمیدم با داماد میرفتن قم شمال شام بیرون

حالا با کیا و چجوری خدا داند

حالام‌ مدام میگه شب بمون خونه مامانت من میخوام برم فلانجا حلیم هم بزنم سمنو هم بزنم بعد میفهممم گردش بودن

و جالبه باهاش دعوا میکنم طلبکارم میشه که پررو شدی سرت ب کار خودت باشه

من همه جوره از شوهدم بالاترم فقط بعد ازدواج کار نکردم و متاسفانه محتاجش شدم

تحصبلات دارم خانواده یی ک حامی هستن

حالا تصمیم‌گرفتم جدا شم

بنظرتون چجوری قوی باشم و دلم برا زندگیم تنگ نشه؟(بعد یمدت ادم عیب و بدی رو یادش میره)

بچم میمونه پیشم درسته ؟

کسی هست تنها بچه بزرگ کرده باشه از تجربه ش بگه لطفا

ببخشید طولانی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تمام تلاشت رو بکن یهو تصمیم نگیر حالا که بچه داری ی فرصت به خودت و همسرت بده 

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
به نظرم اول جدي با شوهرت حرف بزن از بزرگترا بخواه كه باهاش صحبت كنن شايد سر عقل اومد به خاطر بچه سعي ...

میگه من کاری نمیکنم ک

میگه تو ی زن عقب افتاده یی ک فکر میکنی من باید ۲۴یی بغلت باشم

میگم پس چرا از من حق کار و تحصیل گرفتی

خونه نشین کردی

میگه مرد با زن فرق داره🤨

بیشتر تلاش کن اگه نشد بعد جدا شو یا بهش بگو قصدت جداییه شاید جمع کرد خودشو

میترسم فقط زبل شه و پنهونی تر کار کنه

یه فرصت یه ساله به شوهرت بده تو این مدت خودت دنبال کار بگرد، اگر درست شد که چه بهتر اگر نه جدا شو، وقتی هم حرف طلاق پیش میاد پیش شوهرت اصلا نگو بچه رو با خودم میبرم، بگو مگه بیکارم بچه رو با خودم ببرم بچت مال خودت چون اگر ببینه بچه رو میخوای اذیتت میکنه با بچه

داشتم تایپ میکردم

اول سعی کن بترسونیش و خانواده اش رو به جونش یندازی شاید درست بشه اگر دیدی راه چاره ای نداری بعد به فکر جدایی بیفت سعی کن کاریکنی تا دامادشون و از مغازه بیرون کنه

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔