2777
2789
عنوان

خانوما وکیل اینجا هست یا کسی ک از کارای طلاق سر در بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 47 پست
خیر دلایلت برای طلاق موجه نیست  در شکایت تمکین اگه محکوم بشی دادگاه مجبور به برگشت به خونه شوه ...

یعنی با ی وکیل خوب نمیتونم طلاق بگیرم

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...
تقاضای نفقه کنید اگر نفقه رو بهتون نده بعد 6 ماه حق طلاق پیدا میکنین هم به زندان میفته اگر نفقه نده ...

اگه تقاضای نفقه کنم مجبورم برگردم دوباره یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقاضای نفقه کنید اگر نفقه رو بهتون نده بعد 6 ماه حق طلاق پیدا میکنین هم به زندان میفته اگر نفقه نده ...

مهریه در هرصورتی بهتون تعلق میگیره اما اگر ملک و املاکی یا ارثیه ای نداشته باشه قسط بندی میکنن براش

۵۰۰ تا سکه

در اولین فرصت بذار اجرا

اگر واقعا قصدت جدایی هست

سعی کن توافقی تمومش کنی اگر میخوای زود خلاص شی

اگر مهر اجرا بذاری با توجه به این که وضع مالی خوبی نداره ممکنه راضی بشه به جدایی توافقی

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
وقتی به خواست خودش رفته نفقه بهش تعلق نمیگیره مگر اینکه مرد براش شرایط زندگی فراهم نکرده باشه از جم ...

خونمون ی خونه مستاجریه 

اگه تقاضای نفقه کنم مجبورم برگردم دوباره یا ن

تا موقعی که خونه رو با وسایلش فراهم نکرده و کارشناس قضایی تایید نکرده نه لازم نیس برید اما اگر کارشناس خونشو تایید کنه باید برید ک بنظرم اگر ضرر جانی ندارید تمکین کنید اون موظف ماه ب ماه نفقه بده ک سختش هس

اگر هم کتک میزنه تا انگشتش بهتون خورد زنگ بزنید 110 اگه برای دادگاه ثابت بشه ک ایشون شمارو کتک میزنه و ضرر جسمی یا مالی دارید حتی تمکینشم رد میشه

در اولین فرصت بذار اجرا اگر واقعا قصدت جدایی هست سعی کن توافقی تمومش کنی اگر میخوای رود خلاص شی ا ...

میخام بزارم اجرا 

ولی اون توافق نمیکنه ک بیاد طلاق بده 

خونمون ی خونه مستاجریه 

مهم نیست استیجاری باشه یا خیر

مهم اینه برات خونه فراهم کرده باشه

که تو ازش خارج شدی

بهت خرجی و خورد و خوراک میداد؟

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
میخام بزارم اجرا  ولی اون توافق نمیکنه ک بیاد طلاق بده

بذار اجرا وقتی محکوم بشه ممکنه راضی بشه

حالا چرا تلاشی برای ساختن زندگیتون ندارید؟

شغلش چیه؟

پس این قانون اکراه ک زن از شوهرش بدش بیاد میتونه طلاق بگیره چی

هنوز اجرایی نشده

مهم نیست استیجاری باشه یا خیر مهم اینه برات خونه فراهم کرده باشه که تو ازش خارج شدی بهت خرجی و خو ...

مثلا دوماه ی بار دو تا مرغ میزاشت تو یخچال یا مثلا کلا تو این ی سال ک ازدواج کردم ی مانتو نخریده برام

فریز خونمون بخدا خالیه 

تا موقعی که خونه رو با وسایلش فراهم نکرده و کارشناس قضایی تایید نکرده نه لازم نیس برید اما اگر کارشن ...

کتک نمیزنه بلده کارشو فقط با حرفاش و فوشاش ادمو زجر میده