2777
2789

خیلی وقته خیلی ها در حقمون بدی شده ولی ما سکوت کردیم و سپردیمش دست خدا تابحال براتون پیش اومده یا خیلی وقتها جواب بدی رو با خوبی دادیم و طرف رو تحت تاثیر قرار دادیم و شده شیرین ترین لحظه ی زندگیمون به قول جمله ی معروف می که ایزد در بیابانت دهد باز/

من اگ کسی بدی دنیا رو بهم بکنه پشت سرش در حدی ک میگم بزا ببینمش انقد بیمحلش کنم تا بفهمه من کیم همینک میبینمش با رو خوش دیگ تموم انگار ن انگار هی تو دلم هستا ولی دلم نمیاد بگم خونمم بیاد جونم میزارم براش

ولی اگ رسما بهم بی احترامی شه حتما ب طرفم میگم تو بهم بی احترامی کردی و ناراحت شدم بازم ببینمش دیگ اصا ب روش نمیارم(متنفرم از این خصلتام😔)

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و زنداداشم جفتمون با هم از مشهد برگشتیم به فاصله یکی دو روز ولی با هم نبودیما ، بعدش که خونه مامانم همو دیدیم با وجود اینکه اون ده سال کوچیکتره ولی من اول بهش گفتم زیارتت قبول ، ولی اون نگفت بیشعور

من اگ کسی بدی دنیا رو بهم بکنه پشت سرش در حدی ک میگم بزا ببینمش انقد بیمحلش کنم تا بفهمه من کیم همین ...

وای مثل من ، هیچی تو دلم نیست ، دقیقا از این عادتمم متنفرم ، کاش ما هم مثل بقیه بودیم ، بخدا ظاهرا چیزی تو دلشون نیست ولی در باطن تشنه خون طرفن

وای مثل من ، هیچی تو دلم نیست ، دقیقا از این عادتمم متنفرم ، کاش ما هم مثل بقیه بودیم ، بخدا ظاهرا چ ...

اره دقیقا

عزیزم تو بزرگواری و سرشتت پاکیه و نمیتونیم مث بقیه بدباشی😚

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
آره پدرسگ بازم بدی کرد بااازم😑ببخشید عصبی شدم

انشالله عزیزم همیشه خوش باشی
بعضی بخشش ها قابل جبران بعضی ها نه  مثلا یه نمونش بخوام بگم ما وارد یه خونه جدید  می شیم به عنوان عروس و این خصلت مادر شوهرهاست که هر جمعی مجلسی عزای ماتمی رفتن برگشتن می کوبونن تو سرت که من فلانی رو قرار بود برا پسرم بگیرم، دیدی فلانی چقدر سفید و ظریف بود اینو میخواستم برا پسرم نشد، نگرفت پسرم، التماسش کردم تو رو گرفت این جور موقع ها سکوت و گذر زمان خیلی مهمه و همچی رو حل می کنه چون می فهمن اون چیزی که قراره بمونه برا ادم اخلاق اون طرفه نه زیبایی  و کم کم پی به اشتباهشون می برند ولی یه جاهای بخشیدن فرق داره مثلا یه شوهری داری معتاد  یا کتک زن  تو هی میبخشی و میگذری و اون هی بدتر میشه این دیگه بخشش نیست تو داری طرف رو به این موضوع عادت می دی پس خیلی متفاته بخشیدن و  اخلاق خوب در مقابل بدی 

اره من اعتقاد دارم وقتی كسی بدی كنه من بدی درحقش نكنم و كینه نگیرم خدا خودش جوابشو میده هر چند من خو ...

اره منم همیشه اینجور بودم وبه قول شما دیدم چند وقت دیگه همون چیزی که بی دلیل بخاطرش سرزنش شودم سر طرف اومده 

وای مثل من ، هیچی تو دلم نیست ، دقیقا از این عادتمم متنفرم ، کاش ما هم مثل بقیه بودیم ، بخدا ظاهرا چ ...

منم بدم میاد از این اخلاق دو رویی دیدن هم رو ندارن ولی وقتی جایی می بینیشون چقدر ظاهرشون رو قشنگ نگه میدارن چقدر قربون صدقه طرف میرن ولی باور کن یکسال دو سال 3 سال ولی بلاخره گندش درمیاد همیشه اینجور نمی مونن

من و زنداداشم جفتمون با هم از مشهد برگشتیم به فاصله یکی دو روز ولی با هم نبودیما ، بعدش که خونه ماما ...

گاهی وقتها بلد نیستن باور کنید این چیزها زمان می بره وقتی متانت شما رو ببینه یاد میگره

من اگ کسی بدی دنیا رو بهم بکنه پشت سرش در حدی ک میگم بزا ببینمش انقد بیمحلش کنم تا بفهمه من کیم همین ...

مشکل ما دل پاک ها همینه نمی تونیم دلمون رو خالی کنیم اما بدون خدا پشتمونه بخدا

اره دقیقا عزیزم تو بزرگواری و سرشتت پاکیه و نمیتونیم مث بقیه بدباشی😚

دقیقا و همه و همه برمی گرده به تربیت خانوادگی آدم ها بعضی ها تو  خوبی و گذشت بزرگ میشن بعضی ها تو شرایطی که همش کدور بوده رشد می کنند