2777
2789
عنوان

شب خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 103 پست
خب پس نظر شخصی هستش نه نظر اسلام و ... موفق باشید

بستگی ایمان هم داره

خواهش

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی ایمان هم داره خواهش

بستگی هم داره ایمان مون بالاتر از مراجع تقلید باشه یا کمتر :)

شما اگه بالاتر هستید و ادعا دارید هر کی به مراجعش گوش بده ایمانش کمتر از شماست پس حرفتون صحیحه...منبع من خانم گوگل نبود.مراجع تقلید بود

مطابق نظر آیت الله خامنه‌ای

پرسش: حکم برگزاری مراسم عقد و عروسی در ایام محرم و صفر و دیگر ایام عزاداری ائمه‌ی معصومین علیهم السّلام چه حکمی دارد؟
شاید این مطالب را هم بپسندید:

پاسخ: مجرد انجام عقد در ایام عزاداری فی‌نفسه منعی ندارد، ولی برگزاری مجالس جشن و انجام کار‌هایی که موجب هتک و بی‌حرمتی گردد، در خصوص ایام عزا جایز نبوده و حرام است.

--------------------------------------------------------

البته دوستان من اصلا مذهبی نیستم ها ...فقط چون دیدم چیزی که خود مراجع حرام نکردن را دارید حرام میکنید خواستم متوجه اشتباه تون کنم .

بستگی هم داره ایمان مون بالاتر از مراجع تقلید باشه یا کمتر :) شما اگه بالاتر هستید و ادعا دارید هر ...

ولی شما لینک گوگل برای من فرستادید

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
ولی شما لینک گوگل برای من فرستادید

عزیزم گوگل یه ماشین پیدا کردن مطالبه دیگه .گوگل خودش چیزی نیست :)

اصلا نمیدونم چی بگم .بهتره فسفر نسوزونم و هر کاری دوست دارید انجام بدین .مغزم را نیاز دارم برای ادامه ی حیاتم

.لطفا هر جور خواستید کامنت بزنید و عمل کنید و مرجع تقلید بقیه بشید و ایمان داشته باشید و ....

فقط ریپلایم نکنید.مرسییییییییییییییییییییییییییی

عزیزم گوگل یه ماشین پیدا کردن مطالبه دیگه .گوگل خودش چیزی نیست :) اصلا نمیدونم چی بگم .بهتره فسفر ن ...

بابا فسفررررررررر

عزیزم نمیره که پشت سرشو نگاه نکنه...بعضیا ب خونوادشون وابسته هستن

کسی نمیگه عزیزم خانواده رو ول کنه دیگه سالی ی بار بیاد

ولی این شرط خیلی عجبیه اگه اونجوریه پسر هم وابسته خونواده خودشه  اونم میخاد نزدیک خانواده خودش باشه 

کسی که همچین وابستگی های بچگانه ای  داره به نظرم فعلا ازدواج نکنه

❤Che khobe ke daramet

شغل شما چیه

عروسی توتالارو بیمه که چیز غیر معقولی نیس مادر منم روبیمه حساسه حقم دارن فردا پس فردا خودت سخت گذش بهت میگی کاش بیشتر پول جمع کرده بودم زن گرفته بودم شوهر من ۳۶سالشه پدرش بهش سرمایه داده مغازه خریده گاهی بحثمون میشع سر پولو خونه میگه کاش ۴سال دیرتر ازدواج کرده بودم خونمم ساخته بودم راحت

ریپلای نکنید .میتونید؟؟ممنون😊

نهههههه