2777
2789
عنوان

خانمای باردار

103 بازدید | 14 پست

سلام خانوما،من هفته۲۱‌بارداری هستم ازدیروز تاحالاقسمت زیرناف وواژنم درددارم مثل درد پریودی وگاهی شکمم سفت میشه بعدخوب میشه الان رفتم بیمارستان ازمایش ادرار نوشت گفت بروانجام بده اگه خوب بود باید معاینه ت کنم ببینم دهانه رحم بازشده یانه ،، همچین موردی بوده من نمیخوام معاینه بشم توسونونمیشه فهمید دهانه رحم بازشده یانه خیلی میترسم

خدایاشکرت برای همه چیز عاشقتم😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شدم تو ۲۴ هفته ولی ازم ان اس تی گرفتن  انقباض ربطی به معاینه نداره ، اگه لکه بینی داشتی مع ...

اره منم بخاطر همین میترسم ازطرفی مامابودو زیادنمیتونم اعتمادکنم ان اس تی ک میگن واسه۳۲هفته ب بعده 

اره منم بخاطر همین میترسم ازطرفی مامابودو زیادنمیتونم اعتمادکنم ان اس تی ک میگن واسه۳۲هفته ب بعده&nb ...

نه از من گرفتن یکبارم ۲۶ هفته دادم 

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
اگه لک نداری ودردت قابل تحمله..جای نگرانی نیست وطبیعیه بارداری همینه دیگه فک کردی مامان شدن به این ا ...

خداروشکرلک ندارم اره دردشم قابل تحمله ،،من بفکرخودم نیستم بفکرنی نیم خدایی نکرده چیزیش نشه 

خداروشکرلک ندارم اره دردشم قابل تحمله ،،من بفکرخودم نیستم بفکرنی نیم خدایی نکرده چیزیش نشه 

چیزی نمیشه ان شالله..فکرتو ازادکن انقد به چیزای بدفک نکن توبارداری این چیزا طبیعیه..برو زندگیتوکن وازین دورانت لذت ببر.

خدایاشکرت
چیزی نمیشه ان شالله..فکرتو ازادکن انقد به چیزای بدفک نکن توبارداری این چیزا طبیعیه..برو زندگیتوکن وا ...

مرسی عزیزم انشالله ک شماهم این دورانو بخوبی سپری کنی