2777
2789
عنوان

رابطه بین عدد بتای خون و جنسیت جنین ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 148154 بازدید | 29 پست
وای خدایا42دیگه بلور نکردنیه من برا پسرم سه روز بعد تأخیر1600بود

هشت تا دکتر رفتم همشون گفتن پوچه و میوفته .یه دکتر سونوگرافی گفت نمیوفته .استراحت مطلق بودم و شیاف میزدم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا.همزمان باهاش من خونریزی هم داشتم حتی نوبت کورتاژ داده بودن ولی خدارو شکر که صحیح و سالم دنیا ...

چند هفته رفتی سنو و چند هفتت بود 

منم ابان ماه پارسال باردار شدم 7 روز بعد تاخیر 200 بود دکتر گفت خیلی کمه و هر دوروز  دو برابر نمیشد مثلا دوروز بعد شد 340 دو روز بعدش شد 520 دوروز بعدش شد 780 

به خارجه رحمی دکتر شک کرد و تو سنو نه داخل رحم دیده میشد نه خارج رحم چیزی میدید  و همسرمم ترسو سریع بستریم کردن و با امپول جذب شد 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
چند هفته رفتی سنو و چند هفتت بود  منم ابان ماه پارسال باردار شدم 7 روز بعد تاخیر 200 بود دکتر ...

با بتا ۴۲ دو روز بعدش رفتم سونو چهار هفته بود بدون جنین.پنج هفته رفتم جنین بود.شیش هفته رفتم قلب داشت.زنداییم دقیق مثل شما بود.دکتر گفت وقتی بتا یا کم یا خیلی زیاد قره بالا و وقتی تو رحم چیزی نیست حتما یا تو لوله هست یا تو حفره شکم و خیلی وقتا چون کوچیکه سونو نشون نمی ده.بهترین کار جذبش با آمپول بوده که انجام دادی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
با بتا ۴۲ دو روز بعدش رفتم سونو چهار هفته بود بدون جنین.پنج هفته رفتم جنین بود.شیش هفته رفتم قلب داش ...

خدارو شکر که شما بچتون سالمه 

من بچه دومم بود دخترم 3 سالش بود و 13 روز بستری شدم و بچم اواره این ور و اون ور بود مامانم همراهم بود 

بدترین روزای عمرم بود 

دوست دارم این ماه اقدام کنم ولی میترسم از تکرار اون روز ها 😔😔

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
خدارو شکر که شما بچتون سالمه  من بچه دومم بود دخترم 3 سالش بود و 13 روز بستری شدم و بچم اواره ...

قربونت.منم بچه دوم رو تو دوازده هفته از دست دادم.خیلی روزهای سختی بود .سه سال ازش میگذره.این ماه اقدام کردیم.ایشالا هرچی صلاحه

خدارو شکر که شما بچتون سالمه  من بچه دومم بود دخترم 3 سالش بود و 13 روز بستری شدم و بچم اواره ...

چرا سیزده روز؟

چرا سیزده روز؟

هر روز بتام میرفت بالاتر به جا پایین اومدن یه روز درمیون بهم دارو میزدن که جذب شه 😔