2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭😭

176 بازدید | 26 پست

سلام 

ما فامیلامون همه شمالن اکثرا واسه تعطیلات میریم شمال خانواده همسرم ولی تهرانن 

همسرم بخاطر شرایطش نمیتونه بیاد شمال از یه طرف مامانش واسه من تعیین تکلیف میکنه که تو نرو چون مامان بزرگ شوهرم نذری داره

حالا شما بگین من برم شمال با خانوادم یا بمونم خونه ؟!

بمون خونه پیش شوهرت

تومراآزردی که خودم کوچ کنم ازشهرت/توخیالت راحت میروم ازقلبت/ میشوم دورترین خاطره درشبهایت/ توبه من میخندی وبه خودمیگویی بازمیگردد/امابازنمیگردم نه/میروم انجاکه دلی بهردلی تب دارد/عشق زیباست وحرمت دارد💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا حرص خوردن نداره

T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی

بمون تهران   ولی بعدن منت بزار    انقد منت بزار  تا بگه کاش این رفته بود شمال  دیگه برات تعیین‌تکلیف نمیکنه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
نامزدم باید تنها بمونم خونه خودمون  اونم تا ۱۱ شب سرکاره کارش آزاده تعطیلاتم سرکاره

اووووه برو همراه خانوادت اینجوری که خیلی بده تازه نامزدین خونه خودت که نیستی

رو نده به خانواده شوهر بعدنا برات گرون تموم مبشه

و خدایی که به شدت کافیییییست❤
نامزدم باید تنها بمونم خونه خودمون  اونم تا ۱۱ شب سرکاره کارش آزاده تعطیلاتم سرکاره

اهان نه پس بروشمال من فک کردم خونه خودتی

تومراآزردی که خودم کوچ کنم ازشهرت/توخیالت راحت میروم ازقلبت/ میشوم دورترین خاطره درشبهایت/ توبه من میخندی وبه خودمیگویی بازمیگردد/امابازنمیگردم نه/میروم انجاکه دلی بهردلی تب دارد/عشق زیباست وحرمت دارد💔💔