سلام خانما شما تا حالا شده در سال سه یا چهار بار قرص اوژانسی مصرف کرد باشید در در ماهی مختلف یعنی زمان بینشون باشه حداقل سه چهار ماه من می خوام برای چهارمین بار استفاده کنم نگید چرا که دیگه پیش آمده خطر از سرم بگذره می خوام آی دی کنم.. فقط بگم سه ماه پیش استفاده کردم میترسم آخه سرج کردم میگن خیلی عوارض داره در ضمن نزدیکی من دوروز قبل از پریودیه.. لطف توهین مسخره نکنید خودم به شدت ناراحت عصبی نگرانم شما تحربیاتون بگین برام کمکم کنید دو دلم استفاده کنم
من سالی پنج شش بار استفاده میکنم. فقط ایرانی نه خارجی.. کیست هم گرفتم ساده رفع شد
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ضرر که خیلی داره اما واسه سیستم تولید مثل نه جای دیگه بدنت، بخور سعی کن تکرار نشه
مجازش دوبار در سال
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
[QUOTE=110016539]ضرر که خیلی داره اما واسه سیستم تولید مثل نه جای دیگه بدنت، بخور سعی کن تکرار نشه مجازش دوبار در سا ...[/QUO من با وجود اینکه سه بار استفاده کردم... پریودم همیشه منظمه حتی یه روز این ور اون ور نمیشه فردا هم احتمال زیاد پریود بشم
[QUOTE=110016539]ضرر که خیلی داره اما واسه سیستم تولید مثل نه جای دیگه بدنت، بخور سعی کن تکرار نشه م ...
پریود منظم داشتن که نشونه سلامت باروری و نبود مشکل نیست!
منم سر ساعت پریود میشم اما هزار جور مشکل دارم که با سونو و آزمايش مشخص میشه فقط!
درکل میگم خوب نیست، شایدم تو دراز مدت اثر بذاره الان هیچیت نشه
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️