2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موقعی که سه ساله شد پیکیج کودک نخبه براش گرفتم حالا هم دارم کتاب گاج سری iq براش میخرم کلاس سوم خ ...

عزیزم از کجا پکیج رو تهیه کردی با چه قیمتی ؟ من پسرم چهارسالشه این پکیج چطوره ؟ من پسرم کتاباشو پاره میکنه میترسم بگیرم ولی توجه نکنه و خرابش کنه . باید خودمون باهاش کار کنیم ؟ میدونم خیلی سوال کردم ولی لطفا جواب بده ممنونم . 

عزیزم از کجا پکیج رو تهیه کردی با چه قیمتی ؟ من پسرم چهارسالشه این پکیج چطوره ؟ من پسرم کتاباشو پاره ...

تلوزیون تبلیغ میکرد شایدم ماهواره نمیدونم یادم نیست مال پنج سال پیشه باید خودت کار کنی سی دی اموزشی هم داره مغز بچه رو تحریک میکنه برا یاد گرفتن بچه باهوش میشه بنظرم تو اینترنت سرچ کن صد افرین هم خیلی خوبه قیمتش تقریبا چهل هزار تومنه

1. هیچ وقت بچه هاتونو مدارس نمونه دولتی و استعداد درخشان نفرستید

2. سعی کنید اگه مدرسه دولتی خوبی تو منطقه تون هست حداالمقدور مدرسه دولتی بفرستید

3. به هیچ وجه تنبیه نکنید و یا مقایسه با هیچ بچه دیگه ای ضریب هوشی بچه هامون بر گرفته از ضریب هوشی خود ماست

4. تا میتونید به جای مرور و تکالیف سنگین از بازی و یا فعالیت های فکری استفاده کنید تا بچه ها فکر کردن رو یاد بگیرند نه حفظ کردنو

5. 1 درصد از ماها فقط بهترین دانشگاههای سراسری و یا رشته های تاپ رفتیم پس بچه هامونو تحت فشار قرار ندیم 

6. بزاریم بفهمن که درس خوندن هدفیه واسه پیشرفت و داشتن رفاه بیشتر نه اینکه همه چیز باید تحت شعاع درس خوندن صرف باشه

موف باشید مرسی که پستی گذاشتی که بدرد مادرای عزیز بخوره   

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که از خصوصیات بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند.