2777
2789
عنوان

دلم گرفته..

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 44 پست
من مادیاتش رو نمیگم  ظاهرش رو میگم پایینه ، اوایل دوسش داشتم ولی رفتاراش طوریه ادم رو زده میکن ...

اگر میدونی ..میتونی فراموشش کنی برای همیشه و بهش علاقه نداری.نذار اونم وابسته شه..براش توضیح بده بدرد هم نمیخورید و تمام کنید

مادرا اینطورن  هولن متاسفانه مادر من هم اینطور بود و باعث شد خواهر دومیم ازدواج خوبی نداشته ب ...

من پدرم اینطوری نیس 

اما مادرم دوست داره زودتر برم میگه یه مدتی خواستگار میاد دیگه نمیاد سنت میره بالا منم ترسونده البته خب اینطوریم نیس که هرکی بیاد بگه برو اما میگه چرا کسی باهات تو دانشگاه دوست نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا اون ادم خوبه به دلت هم نشسته خودت پیش قدم شوو یه جوری سر صحبت باهاش باز کن بهتر از اینه که ...

اینطوری بعدا هی میکوبه تو سرم که تو پیشنهاد دادی

تازه معلومم نیس قبول کنه😏

فراموش که نمیتونم بکنم ولی میدونم به صلاحم نییس 

خوش بحالتون با این قضیه انقدرخوب کنار میاین..کاش منم عین تو بودم..

۷ ساله ازدواج کردم.‌نتونستم هنوز عشق سابقمو فراموش کنم.

نمیدونم ولی اگر میتونی کنار بیای بزارش کنار.

منم تو زمان دانشجوییم یه پسره بود خیلی نخ میداد ولی من خوشم نمیومد محلش نمیزاشتم اخه نمی خواستم وابسته بشم به کسی که هیچ شناختی ازش نداشتم خانواده ام هم خیلی تعصبی بودن از اون ور عمم خیلی منو میخاست واسه پسرش ولی من تا حالا باهاش هم صحبت نشده بودم خلاصه یه جلسه با هم رفتیم بیرون حرف زدیم خیلیییی ازش خوشم اومد با معرفت خوش صحبت شوخ منم باهاش ازدواج کردم الان هم بعد ده سال شکر خدا هیچ فرقی نکرده عزیزم تهش میخام اینو بگم عجله نکن درست انتخاب کن پای یه عمر زندگی 

وقتی میبینم اطرافیانم و اشناها چه نامزد و همسری دارن واقعا دلم میگیره و افسرده میشم اصن تو جمع بهم ...

من تو سن تو بودم به این چیزا فکر میکردم.ولی بعد ادم وارد زندگی میشه به مرور زمان میفهمه همه چیز با دوران مجردی فرق داره.با یه ادم عاقل و مشاور خوب مشورت کن.

منکه عقل ازسرم پریده

خوش بحالتون با این قضیه انقدرخوب کنار میاین..کاش منم عین تو بودم.. ۷ ساله ازدواج کردم.‌نتونستم هنوز ...

من راستش خیلی ادمه منطقی ام ، یعنی جوری ام که دیوووونه وار دوسش داشتم بعد مامانم گفت بزارش کنار از همون موقع گزاشتم کنار تو ذهنم هیچ تعلقی بهم نداریم

من راستش خیلی ادمه منطقی ام ، یعنی جوری ام که دیوووونه وار دوسش داشتم بعد مامانم گفت بزارش کنار از ه ...

خب خداروشکر 

ولی نذار اون بنده خدا هم بهت وابسته بشه .براش توضیح بده و تمام کنید.

ولی اصلا عجله نکن برای ازدواج

من پدرم اینطوری نیس  اما مادرم دوست داره زودتر برم میگه یه مدتی خواستگار میاد دیگه نمیاد سنت م ...

بگوخودم دوست  نمیشم پسرای دانشگاه واسه خوش گذرونی منو میخوان 

اخه الان مثل زمان دهه شصتیا نیست که تو دانشگاه دوست میشدن بعد از لیسانسم زود میرفتن سر کار و بعدم عروسی

الان پسرا بعد دانشگاه بیکارن

به چه اینده ای اخه دوست بشی

بعدم اونو واسه کسی میگن که خواستگارای عالیشو به بهانهای مختلف رد میکنه 

میگن بهش که الکی جواب منفی نده بعدا پشیمون میشی

شما هنوز اول راهی