2777
2789

دیروز شنیدم رامبد جوان برگشته، هیچ جای دنیا مثل اینجا براشون آب و نون نداره..بازم پخش میشه و بازم میگه: مردم ایران خیلیییییییی باحالییییین

بابام که رفت شهر خالی شد،مگر تو چند نفر بودی بابای گلم😭😭😭😭 فراموش کردنت هنر میخواهد و من بی هنرترین انسان عالمم😭😭😭

حالم از رامبد به هم می خوره !!  اینا چه رویی دارند!!  حتما هم میاد اول برنامه دو تا حدیث می خونه و بعد از شهدای مدافع حرم می گه!!!  برگه تابعیت کانادایی بچه اش هم تو جیبشه!!!  

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازوقتی رامبدجوان بازنش رفتن بچشوامریکابه دنیااوردم بدم میادازش بخوون افتخارمردم ایران بلنمیشیم ازاین ...

کانادا نبود؟

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
چرا مخالفین؟ 

آخه مثلا خودش که اینقدر میگه فقیر فقیر میره هرچی میخواد خارج حال میکنه 

حالا نه فقط واسه این ، خب بله پولشو داره ولی دیگه حق نداره سنگ ندارا رو به سینه بزنه 

حالم از رامبد به هم می خوره !!  اینا چه رویی دارند!!  حتما هم میاد اول برنامه دو تا حدیث م ...

ایران ایران هم میخونه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
چرا مخالف باشیم .آون بنده خدا دوست داره بچه ش رو تو هند اصلا بدنیا بیاره چرا ملت حسودی هستیم ما واسه ...

بیاره ولی نیاد دم از وطن دوستی بزنه!!  وقتی حدیث و روایت تو برنامه اش می خونه و مدام از شهدای مدافع حرم می گه چرا با زنش اون سر دنیا لخت میره می گرده!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖
آخه مثلا خودش که اینقدر میگه فقیر فقیر میره هرچی میخواد خارج حال میکنه  حالا نه فقط واسه این ، ...

آره خب. ولی اولین نفری نیس که همچین حرفی و زده و و کاری و کرده. همشون همینن. فقط میخان جلو تلویزیون ادا درارن. 

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
حالم از رامبد به هم می خوره !!  اینا چه رویی دارند!!  حتما هم میاد اول برنامه دو تا حدیث م ...

هرکس یه شغلی داره و مجبوره بنا به شرایط شغلیش حرفایی بزنه و کارهایی بکنه .حالا به کمو زیاد درامدش کار نداریم به هر حال این هنر خودشه.من خودم رومیگم اگه موقعیتشو داشتم این کارومیکردم بحث دو رویی نیست همیشه همینه...

ایران ایران هم میخونه

ایما مردم چی فرض کردن!! دیگه از دو رویی هاشون حالم به هم می خوره!!!