2777
2789
آره خوبم یعنی مجبورم که خوب باشم. روزای سختی رو میگذرونم ولی مطمئنم این روزا هم تموم میشه. چه خوب یا ...

عزیزدلم 😍 الهی که روزای خیلی خوبی برات برسن و خوشبخت و موفق باشی 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خوبم یعنی مجبورم که خوب باشم. روزای سختی رو میگذرونم ولی مطمئنم این روزا هم تموم میشه. چه خوب یا ...

وای چقدر این تجربه خیانت تلخه....حیف سیب سرخی مثل شما که میافتید دسته به مشت ادمهای بیشعور ...زندگی خیلی سختی گذروندی ...ان شاالله هزاران برابر اون ناراحتی ها خدا شادی و خنده بزاره سر راهت

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......
وای چقدر این تجربه خیانت تلخه....حیف سیب سرخی مثل شما که میافتید دسته به مشت ادمهای بیشعور ...زندگی ...

خیانت زخمیه که همیشه تازه میمونه. بله خیلی سختی کشیدم و میکشم اما این دوره رو میگذرونم هر طور شده. چه دعای خوبی ممنونم

منم خیلی خوشحال شدم پیدات کردم عزیزم چندوقت بود تو فکرت بودم 😘😍😘😍

همین دوستای مهربونی مث شما باعث میشه آدم دلش بخواد سر بزنه به این سایت واقعا فکر نمیکردم کسی منو یادش باشه😍

خیانت زخمیه که همیشه تازه میمونه. بله خیلی سختی کشیدم و میکشم اما این دوره رو میگذرونم هر طور شده. چ ...

من تجربه ش رو ...همیشه گفتم خدایا این صحنه ای که من دیدم دشمن جونم نبینه چه برسه دوست ....خیلی بده خیلی ...

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......
پاساژا که تعطیل نیست که .‌همسر رفت مغازش

نه بابا پاساژا بازن دیروز اخبار میگفت4 میلیون مسافر اومده انشا الله بازارها پر برکت باشه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

زبرینا جانم اگه به سایت سر زدی خبر بده بهم از حالت عزیز دلم 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».