2777
2789
عنوان

لطفا راهنماييم كنيد

121 بازدید | 9 پست

خانما من شبا و يا همين ساعتا زير نافم حالت ضربان قلب سريع ميزنه كه ضربانش حس ميشه و تو كل شكمم حسش ميكنم قدرتشو برايه جيه؟ ربطي بن جنسيت نداره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم سر جفتشون  داشتم پسر بودن

يعني اينجوري پسره؟؟

من خيلييي نبض ميزنه جوري كه حسش ميكنم بدون دست زدن مال جفت نيست؟ اينجور موقعا يا بين خواب و بيداري اينجور ميشه

يعني اينجوري پسره؟؟ من خيلييي نبض ميزنه جوري كه حسش ميكنم بدون دست زدن مال جفت نيست؟ اينجور موقعا ي ...

مادربزرگم میگفت اگر پسر باشه مثل قلب  گنجشک  دل دل میزنه.برامن  اینجوری بود از هفته ۹ بعد...دیگه نمیدونم.مادربزرگمم ۶تا پسر اورده😂😂کوه تجربه.منم دوتا.حالا میگم باز نمیدونم ...ولی بالاخره مربوط میشه ب نینی

من یه مامان کوچولوی ۲۱ساله ک یه پسر خوشگل ۲ساله دارم و یه تودلیه  ناناز  خدایا شکرت.🍼😇

نمیدونم تجربه ای ندارم تواین زمینه هرچی ک هست قدمش خیر باشه دوستم 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
يعني اينجوري پسره؟؟ من خيلييي نبض ميزنه جوري كه حسش ميكنم بدون دست زدن مال جفت نيست؟ اينجور موقعا ي ...

نه ربطی نداره. منم اوایل خیلی این حس نبض محکو زدنو داشتم. ولی نی نی تو راهیم گل دختره

دخترک و پسرکم تمام دارایی من