ای جانم عزیزم خداحفظش کنه😍😍😍..من تاالان در تلاش خوابوندنش بودم انشاالله قسمت همه بشه این روزا.. هرلحظه ک میگیرمش و شیرش میدم روزی هزاران بار منتظرارو دعامیکنم منم بعد چندسال خدا بهم نگاه کرد دقیقا ماهی ک قراربود کاشت انجام بدم متوجه شدم باردارم انشاالله همه منتظرا مثل من سوپرایز بشن
خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
ای جانم عزیزم خداحفظش کنه😍😍😍..من تاالان در تلاش خوابوندنش بودم انشاالله قسمت همه بشه این روزا.. ه ...
برا من خواهشا دعا کن از ته دلت خسته شدم دیگه !!!
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍. .. 1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنیدسالمو سلامت بغلمبگیرمش .الهیقربونش بشه مامانش کخیلی دلشمیخواد یه کاکل زری خدا بهشبده.خدایا کوچیکتم یه سالم و نمکیشو بمنمبده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
شک نکنید دعای من پشت سرشماس بخدا هرلحظه دعاتون میکنم از ته دلم الانم ک دارم تایپ میکنم اشکام اومدن م ...
ممنونم عزیزم اما از دست این دکترا دیوونه دارم میشم ازینکه هرکی میرسه بهم یه چیزی میگه از دست خودم عصبانیم دلم خیلی شکسته ازینکه نمیدونم چیکار باید بکنم ! تصمیم گرفتم دیگه دکتر نرم تا چند ماه خسته شدم انقدر ناامیدم کردن ! همش احساس ضعف میکنم میگم خدایا یعنی فقط منم که نمیتونم!!!؟؟ نمیدونم واقعا امیدم به خداس اما بازم وقتی یکی مثل شما برام دعا میکنه دلم خیلی گرم میشه میگم شاید به خوبیه شما نگاه کنه دعاتون مستجاب شه! به خدا الان انقدر دلم شکسته که حد نداره همینجور اشکام داره میاد.....
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
الهی فداتشم میدونم چقد سخته بخدا منم خیلی سختی کشیدم خانواده شوهرم منو بزور میبردن دکتر میدونستنم ک ...
مرسی عزیز دلم ... ببخشید ناراحتت کردم اما هروقت یادت افتاد برام دعا کن ایشالا که خدا هیچ کس و از رحمت خودش نا امید نکنه .....من همه امیدم به خداس واقعا میدونم که اگه بخواد هرچیزی میشه اما دلم شکسته که چرا اینهمه صداش میکنم و به این در و اوون در میزنم جوابمو نمیده.....