2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز14سیکل معمولاتخمک گذاریه حالایکی دوروز کم وزیادداره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اخی چرا پشیمون ؟ بچه داری ؟ یا بچه اولته

نه یه سالو‌ نیمه ازدواج کردم ازدواج دومم هستش

نمیدونم چرا اما همش فک میکنم شوهرم اون مردی نیست من میخوامش و بچه بیاد وسط اوضاعم داغونتر میشه

شما روشی سراغ داری اگه احیانا باردار باشم این اول کنسلش کنم؟

اخی عزیزم پس اگه اینجوریه و نمیخوای انشاالله ک نباشی، تا این اولاشه هی زعفرون دم کرده فراوان بخور ک نگیره من یکی از دوستام اینکاروکرد، ولی بازم سرچ کن تو اینترنت ببین چی نوشته 🤔🤔

اخی عزیزم پس اگه اینجوریه و نمیخوای انشاالله ک نباشی، تا این اولاشه هی زعفرون دم کرده فراوان بخور ک ...

چجوری زعفرونو‌بخورم دقیق؟

شوهرم‌‌ خیلی سردو اخلاقش یک نواخته واقعا خسته کننده س باهاش زندگی کردن اصلا حرف نمیزنه رابطه کم داریم ساکته شلخته س به خودش نمیرسه خیلی غصه میخورم بخدا

والا نمیدونم منم دقیق ک چقدر بوده مقدارشو اینا چی بگم فقط یادمه یه زمانی دوستم گف زعفرون غلیظ دم کرده ک حامله نشه ،تو اینترنت سرچ کن میاد  🤔😶اوخی چه بد خو باهاش حرف بزن بگوبهش ک  دوس داری چجوری باشه ، خودت درستش کن ، بالاخره اوایل ازدواج اختلاف نظر و اخلاق و اینا هست ولی همش بهش بگو ک دوس داری مرتب و خوب باشه