2777
2789
عنوان

یکم دردودل

91 بازدید | 20 پست

مثل بچه ها به این فکر میکنم و به خدا میگم پس کی ما خونه دار میشیم ؟!من خونه میخواااام..دوست دارم تو خونه ایی بخوابم واسه خودمون باشه ..با این گرونی ها آدم نمیتونه تکون بخوره ..خونهبخوای بگیر حداقل 250 میلیون داشته باشی ما تازه 50 تومن داریم اونم ب طلایی که فروختم و وام و کلی قسط   تا بخوایم 250 جور بشه باز خونه ها رفته بالااا...

هی خدا..

هیچی به روی شوهرم نمیارم تازه من به اون انگیزه و امیدواری میدم و میگم من که اصن واسم مهم نیس تو ناراحت نباش درست میشه ولی خبر نداره منم بیشتر از اون فکرم مشغوله..نه پدر خودم نه پدر شوهر هیچ کدومم ندارن به ما کمک کنن ولی دور برم اکثر اوناییکه خونه دارن پدر مادراشون کمکشون کردن همون اول زندگی خونه دارن 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به این فکر کن فقط شما نیستی که مستاجری..به داشته هات فک کن

آره خب اینم درست..همیشه خدارو شکر میکنم که سالمیم ولی بعضی وقتا واقعا دلم میگیره 

بهت حق ميدم

من خونه دارم

ولي بچه ندارم

به اونايي كه بچه ميخوان و راحت بهش ميرسن، غبطه ميخورم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
چقدر خوبه که شرایط رو درک میکنین و به همسرتون فشار نمیارین.واقعا سخته ولی خدا بزرگه صبوری کنین. 😪

باید صبور باشم همیشه اطرافیانمبهم میگن خیلییصبوری ولی هیچ کدوم خب از دلم ندارن همش میریزم تو خودم ..من اگه بهش فشار بیارم اون غصه میخوره ناراحت میشه حتی بعضی وقتا از بس فکرش مشغوله سردرد میگیره میترسم خدایی نکرده اون چیزیش بشه واسه همین اصلا به روش نمیارم حتی یه بارم بهش نگفتم ..گناه داره اونم ..انشالله دعا کنید 

بهت حق ميدم من خونه دارم ولي بچه ندارم به اونايي كه بچه ميخوان و راحت بهش ميرسن، غبطه ميخورم

عزییزم خدا انشالله یه بچه سالمو صالح بده ..هر دردی بده واقعا

باید صبور باشم همیشه اطرافیانمبهم میگن خیلییصبوری ولی هیچ کدوم خب از دلم ندارن همش میریزم تو خودم .. ...

تو دل همه غصه هست فکر هست حسرت هست فقط نوعش فرق میکنه اگ شوهر خوبی داری خداروشکر کن واقعا.. میشه با خونه اجاره ای زندگی کزد ولی با مرد بد ن.. 

تو دل همه غصه هست فکر هست حسرت هست فقط نوعش فرق میکنه اگ شوهر خوبی داری خداروشکر کن واقعا.. میشه با ...

آره عزیزم درست میگی...

بهت حق ميدم من خونه دارم ولي بچه ندارم به اونايي كه بچه ميخوان و راحت بهش ميرسن، غبطه ميخورم

هی یادم افتاد به دوباری ک باردار شدم خیلی راحت و نزاشتن نگه دارم. خیلی راحت انگار مگس بود گفتن بنداز. ☹️

هی یادم افتاد به دوباری ک باردار شدم خیلی راحت و نزاشتن نگه دارم. خیلی راحت انگار مگس بود گفتن بنداز ...

چرا مشکلی داشته بچه یا شرایط جورنبود