2777
2789

با سلام و احترام

من تیمی را میشناسم که با استفاده رژیم غذایی مکمل کنار داروها بیماری های دیابت و کبد چرب و تیروئید _ فشار خون ـ واریس _ معده _  سرطان _ پارکینسون _ میگرن _ ریزش مو _ آلرژی _ رماتیسم و آرتروز ـ بیماریهای پوستی و خودایمنی نظیر ام اس ، پی سی را درمان می کنند.کسانی که خوب شدند و دکتر داروهایش را قطع کرده بود را دیده ام اگر مایل هستید با شماره 09910025498 تماس بگیرید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شماهم  واریس داری؟؟؟

رفتین دکتر ؟ چکارایی کردین؟

من واریس گرفتم خونمم لخته شده خیلی حالم بده بیشتر از ۵دقیقه که سرپاوایمیسم بربختم دیگه ....پام سیاه میشه درد داره سنگین میشه

عزیزم شماهم  واریس داری؟؟؟ رفتین دکتر ؟ چکارایی کردین؟ من واریس گرفتم خونمم لخته شده خیلی حال ...

بله واریس دارم ولی زیاد نیستش هنوز دکتر نرفتم.حتما برو دکتر تا درمان بشی عزیزم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

قلب و عروق. پدر من واریس شدید داشت ما بردیمش مرکز فوق تخصصی ماهورا که تحت نظر متخصص قلب و عروق درمان واریس با لیزر انجام میدن. شماره تلفنشونم اینه امیدوارم شما هم مثل پدر من بهترین نتیجه رو بگیرین 02126372041

برای درمان واریس میتوانید به دکتر هادیزاده مراجعه کنید
ایشان بهترین فوق تخصص واریس هستند و با لیزر و تزریق و بدون جراحی و بیهوشی واریس را درمان میکنند
برای ارتباط با ایشان بر لینک زیر کلیک کنید

اینجا کلیک کنید 

به نظره من بهترین کار  اینه که واریس رو بدون عمل جراحی انجام بدی من خودم پارسال کلی پرس و جو کردم تا که یه دکتر خوب پیدا کنم برای درمان بدون جراحی 

یکی از دوستام دکتر توفیقی راد بهم معرفی کرد واقعا راضی بودم

من خیلی از سایت رو گشتم تا بهترین واریس در ایران رو پیدا کنم که توی سایت تاپتنا چندتا از بهترین دکترهارو پیشنهاد داده شما هم دکتری رو می شناسید معرفی کنید.https://toptena.ir/the-best-varicose-veins-doctor-in-iran/