2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

1102 بازدید | 19 پست

سلام خانومای گل من بعد از چهار سال تصمیم قطعی گرفتم که ادامه تحصیل بدم و براکنکور بخونم و میخوام نظام جدید بخونم.میشه راهنماییم کنیدکه چجوری و از کجا و از چه درسایی شروع کنم؟چون هیچی یادم نیست

خیلی سوالت کلی بود تک به تک بپرس هر سوالی داری جواب میدم ولی فقط منابع نپرس من نظام قدیمم 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موفق باشی عزیزم❤

برای شروع اول کتاب درسیو بخون 

بعد دیدن فیلم اموزشی میتونه کمکت کنه 

بعدشم میتونی با کتاب تستی از سطح پایین شروع کنی 

دنیام پسرم طاها__دخترم دنیز متولد1367هستم 

سلام عزیزم منم بعد از 5.6 سال دوباره شروع کردم. یک ماهه بهش فکردم و کمی خوندم ولی جدی از آبان شروع کردم .  نظام جدید انتخاب کردی تصمیمت درست .منابع خوب تهیه کن.کتابخونه ثبت نام کن که کتابم بگیری از روزی 4 .5 ساعت شروع کن زیاد ش کن  

موفق باشی عزیزم❤ برای شروع اول کتاب درسیو بخون  بعد دیدن فیلم اموزشی میتونه کمکت کنه  ب ...

ممنون عزیزم.بنظرتون کافیه همینا؟الان که نگاه کردم کلی یادمه ولی جزئئات نه.حتی تبدیل کیلو ژول به ژول یادم نبود😑

سلام عزیزم منم بعد از 5.6 سال دوباره شروع کردم. یک ماهه بهش فکردم و کمی خوندم ولی جدی از آبان شروع ک ...

ممنون عزیزم.شمام متاهلی؟چجوری مدیریت میکنی وقتتو؟واینکه از کدوم درس شروع کنم‌.شیمی و فیزیک بنظرم کوه هستن برام

ممنون عزیزم.شمام متاهلی؟چجوری مدیریت میکنی وقتتو؟واینکه از کدوم درس شروع کنم‌.شیمی و فیزیک بنظرم کوه ...

ن محروم 23 سالمه .لیسانس تازه گرفتم .کار های ساده قانع نبودم .به فکر کنکور مجدد افتادم 

ازکجا شروع کنم.چجوری مثلا شیمیو بخونم بدون معلم.

خب اول از همه نیاز به کتاب داری یه کتاب کمک درسی خوب که درسنامش و تست هاش کامل باشه

اول از فصلای اسون شروع کن مثلا مال ما کتاب دوم دبیرستان از همه اسون تره اول یه بار کتاب رو میخونی بعد میری سر وقت کتاب کمک درسیت مثلا 5 تا درسنامه بخون تست های مربوط به همون 5 تا درس نامه رو ضریب دار کار کن دوباره 5 تا درسنانه دیگه دوباره ضریب دار کار کن الی اخر 

درباره فصلای مسئله ای بیسیک باید کار کنی اول باید خیلی رو واکنش نویسی و استوکیومتری مسلط بشی بعد از پس بقیش میتونی بربیای

نگا کن من همه ی نکات مشاوره ای رو میدونم کلا دوساله پشت کنکورم پارسال رتبم  3700 شد نرفتم امسال موندم بهترش کنم می تونم سوالاتت رو جواب بدم ولی تایپ سخته اینستا نداری؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
ممنون عزیزم.بنظرتون کافیه همینا؟الان که نگاه کردم کلی یادمه ولی جزئئات نه.حتی تبدیل کیلو ژول به ژول ...

بستگی به خودتونم داره چون از فضای درسم دور بودید فیلم میتونه کمک کنه مثلا فیلم های سایت آلا که رایگانم هس

دنیام پسرم طاها__دخترم دنیز متولد1367هستم 

میدونم چی میگی.ریاضی از فصل های پایه بخون. مثل مثلثات .و معادله نامعادله که پایس .از رو درسنامه کتاب آموزشی. من خیلی سبز  و  گاج و قلم چی دارم .من از قلم چی شروع کردم درس نامش بهتر بود

ادبیات موضوعی بخون .کتابی نشر الگو. ارایه جدا و واژگان جدا و ...هرشب نیم ساعت.فیزیک از دهم شروع کن فصل های اسون .هفته ای یک فصل.شیمی دهم کتاب خیلی سبز شروع کردم .کتاب درسی اول .بعد درسنامه .بعدم تست .عربی هر شب قواعد .زبان کلمه هر شب نیم ساعت. 

خب اول از همه نیاز به کتاب داری یه کتاب کمک درسی خوب که درسنامش و تست هاش کامل باشه اول از فصلای اس ...

نه گلم فقط تلگرام دارم.ممنونت میشم کمکم کنی فدات شم خداخیرت بده