2777
2789

بین اینهمه تاپیک های غم انگیز  نا امید کننده، بیاید از وقتایی بگیم که از ته دل به خدا امیدوار شدیم

خودم اول میگم:

یه زمانی دنبال وام بودم و شدیدا محتاج پول برای پاس کردن چک،دوماهی درگیر وام بودم و دونفر قرار بود ضامن بشن تا بتونم وام بگیرم، روزی که قرار بود با ضامن ها بریم بانک بچه یکی شون مریض شد و مجبور شد ببره اورژانس، دومی هم توی راه تصادف کرد و زنگ زد که امروز نمیرسم بیام!

منم خسته و درمونده، از ترس برگ شدن چک اعصابم داغون بود، بغض کردم و تو دلم گفتم خدایا من واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم، خواهش میکنم یه راهی جلوی پام بزار...

نیم ساعت بعد دختر عموم زنگ زد و از صدای خسته من فهمید یه مشکلی دارم،گفت چته؟بی اختیار شروع کردم به گریه کردن و بهش توضیح دادم؛

خوب که به حرفام گوش داد گفت بنظرت شرایط منو شوهرمو برای ضامن شدن قبول میکنن؟از بانک بپرس ،اگه میتونیم ما یه ساعت دیگه میایم بانک!!

خلاصه خدا خواست و شرایط اوکی شد و من وام گرفتم و چک ام سرموقع پاس شد...

بعدا از دختر عموم پرسیدم تو هیچ وقت بی دلیل به من زنگ نمیزدی واسه احوال پرسی،چیشد که اونروز زنگ زدی؟گفت نمیدونم،اونروز به یادت افتادم و حس کردم باید بهت زنگ بزنم...!!!

شماهم تجربه خودتون رو بگین تا همه به خدا امیدوار باشیم

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی جواب نمونه برداریم خوب بود.....و بچم ماژور نبود......اون لحظه به سجده رفتم و نماز شکر خوندم .....چقدرررر گریه کردم و شکر کردم و تا آخر عمرم شکر میکنم

خدایا بهت گفته بودم عاشقتم؟؟؟؟خدایا شکرت هزار هزار هزار هزارااااااان بار😍😍😘😘

با بدبختی گوشی خریدم.هنوز یه مقدار پولشو نداده بودم.یه دستبند به نسبت بقیه طلاهام بزرگ دستم بود.سر کوچه خیلی اتفاقی الکی الکی گوشیمو از کیف دراوردم دستم گرفتم.رمزم نداشت.پر از عکسمم بود.موتوری کیفمو زد و برد.گوشیم پرت شد کف کوچه و سالم موند تقریبا.هر بار گوشیمو میبینم میگم خدایا شکرت.اگه پیاده میشدن برا دستبند هیشکی صدامو نمیشنید بیاد کمکم.

البته پوستم کنده شد از دعواها و ماجراهای بعدش ولی خوشحالم که جسمی سالم موندم و گوشیمم هست

+لایک؟ _نه       +صلوات؟ _آره آره🙂
وقتی جواب نمونه برداریم خوب بود.....و بچم ماژور نبود......اون لحظه به سجده رفتم و نماز شکر خوندم ... ...

خداروشکر❤

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم
با بدبختی گوشی خریدم.هنوز یه مقدار پولشو نداده بودم.یه دستبند به نسبت بقیه طلاهام بزرگ دستم بود.سر ک ...

خداروشکر واقعا ❤

خدا همیشه حواسش به ما هست این ما بنده هاییم که از یاد خدا غافل شدیم یه بار نشسته بودم یه تابلو دقیقا بالاسرم بود یه دفعه افتاد اما خورد به پریز برق و همون باعث شد جهتش عوض شه و بیفته یه کم اونور تر چنان شکست که شیشه هاش لباسمو که رو شوفاژ بود سوراخ سوراخ کرد ولی خدا خواست به خودم هیچی نشد اونجا واقعا حس کردم خدا چقدر حواسش به ما هست 

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
خدا همیشه حواسش به ما هست این ما بنده هاییم که از یاد خدا غافل شدیم یه بار نشسته بودم یه تابلو دقیقا ...

بله همیشه حواسش هست

ولی ما یادمون میره

خداروشکر که اتفاق بدی براتون نیفتاد❤

پزشکم ۵ سال پیش با خنده بهم گفت کور میشی اخرش.اون لحظه مُردم.ولی هنوز چشام داره میبینه

یه پزشک دیگم گفت ام اس داری احتمالا.من هنوز سالمم

من بعد از هر کدوم اینا چند بار مردم و زنده شدم.موی سفید زیاد دارم تو ۲۳ سالگی.خدا میدونه چند وقت به زندگی بدون چشمام فکر کردم.چقد به بیماری ام اس فکر کردم.

خدایا شکرت که سالمم هنوز.خوشحالم اون روزا تموم شد نسبتا

+لایک؟ _نه       +صلوات؟ _آره آره🙂
پزشکم ۵ سال پیش با خنده بهم گفت کور میشی اخرش.اون لحظه مُردم.ولی هنوز چشام داره میبینه یه پزشک دیگم ...

سلامتی چیزیه که هر لحظه بابتش باید خداروشکر کرد❤

هرچی فکر کردم به هیچ نتیجه ایی نرسیدم ولی ای کاش حواسش بهم باشه💔

حتما حواسش بهت هست شک نکن هیچ کدوم از بنده هاش رو تنها نمیزاره صداش کن و باهاش حرف بزن و ازش بخواه همانطور که خودش فرموده بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را

خدا همیشه با ماست... برا تعجیل در ظهور یه صلوات میفرستی؛ممنون. خداوندا مهربان پروردگارم سپاس گذارم