2777
2789
عنوان

میترسم

120 بازدید | 13 پست

ما چندماهه که به بچه دار شدن فکر میکنیم و من رفتم دکتر و از چند وقت دیگه قراره اقدام کنیم 22 سالمه 3 ساله ازدواج کردم و تقریبا وقتشه بچه دار شیم

امروز همه فامیلا دور هم بودیم فامیلمون تازه زایمان کرده یه دختر کوچولوی ناز به دنیا اورده وقتی دیدمش دلم واسش ضعف رفت بوی بچه مستم میکنه خیلی عاشقش شدم با دستای کوچولوش دستمو گرفته بود😭😭😭

ولی از طرفی خیلی میترسیدم بغلش کنم همش احساس می‌کردم خیلی ضعیف و کوچولوعه ممکنه بهش اسیب برسونم هرکاری کردم نتونستم بغلش کنم

مشکل من اینه که هروقت به بچه دار شدن فکر میکنم از ضعیف بودن بچم میترسم.مثلا همش فکر میکنم وقتی زایمان کنم خیلی درد دارم اگه دکتر بچه رو بده بغلم نتونم محکم بگیرمش چی اگه دست و پام ضعف بره از دستم بیفته چی.اگه خودم بتونم ولی از دست شوهرم بیفته یا یکی بغلش کنه اسیب ببینه 

این فکرا مثل خوره داره مغز منو میجوعه خیلی عصبی و مضطرب میشم یوقتا حتی میترسم بچه دار شم بچمو تو خیابون از بغلم بکشن ببرن یا ازم بدزدنش یا خودش راه بیفته یه اتفاقی براش بیفته به قدری فشار و استرس رومه که نمیدونم چیکار کنم تروخدا کمکم کنید 😭😭😭😭

یک عدد مامان آینده هستم که در پوست خودم نمیگنجم😁💟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم‌گاهی اوقات این فکرا میاد تو سرم .ولی نگران نباش خدا وقتی بچه بده قدرت نگه داریشم میده.سعی کن وقتی این فکرا میاد سراغت به چیزهای خوب فک کنی و حواس خودتو پزت کنی وقتی بچه دار بشی بهتر میشی 

عزیزم منم‌گاهی اوقات این فکرا میاد تو سرم .ولی نگران نباش خدا وقتی بچه بده قدرت نگه داریشم میده.سعی ...

امیدوارم بتونم تو ارامش واسش مادر خوبی باشم یوقتا فکر میکنم من تو حد و اندازه ای نیستم ک خدا بهم بچه بده

خوشبحالت طبیعی دلت مخاد؟؟ من فوبیا دارم😔

نمیدونم تا چی پیش بیاد عزیزم ببینم اصلا میتونم روانمو کنترل کنم