2777
2789
عنوان

یه خواهر و برادر عاشق هم شدن😥😥😥😥

16196 بازدید | 131 پست

تو محله ما یه خواهر و برادر عاشق هم شدن😥

فک میکنن پسر دایی دختر عمه هستن

آخه دایی دختره برادرشو به فرزندی قبول کرده

الان تازه خانوادهاشون فهمیدن...یعنی پسره گفته من دختر عمم رو میخوام🙁🙁🙁 دوساله عاشق هم شدن

حالا همگی مخالفن ولی این دوتا عاشق هم شدن و قصد ازدواج دارن

کسی جرات نمیکنه بهشون بگه شما خواهر رو برادر هستید...دختره گفته اگه راضی نشید

خودمو میکشم😥

واقعا گناه دارن...اگه بفهمن خواهر و برادر هستند

آقایی خیلی دوست دارم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیلم هندیه؟؟؟؟

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

دایی دختر برادرشو قبول کرده🤔 اینجوری که دخترعموپسرعمومیشن🙄🙄

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤