الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها که همشون نق میزنن...واسه چکاپ یه دکتر خوب ببر که الکی بچه رو به دارو نبنده....بعدشم میتونی پسونک رو روش امتحان کنی...البته اینا در صورتیه که مطمئنی سیره و گرسنه نیست...
خیلی بچه هام هستن خوابشون بیش از حد سبکه...و کاریش نمیشه کرد...تا قلق بچه دستت بیاد زمان میبره...صبوری کن...از بقیه کمک بگیر و استراحت کافی داشته باش تا کم نیاری
ببرش دکتر دکتر دختر من برا خواب شبش هیدروکسی زین داد گفت اگه بدخواب شد ده قطره بده بهتر بخوابه ...
توروخدا هیدروکسی زین ندین بچه ها...خطرناکه..عوارضشو بخونین حتما...دکتر شهر ماهم به دخترم داد بعد رفتیم سفر شیراز...بردم پیش یه دکتر معروف نوبتش سخت بود ... فک کن دکتره گفت هیدروکسی زین روی مغز بچه اثر میزاره...هیچ دارویی رو واسه خوابیدن ندین بچه هاتون...
بعددکتر شهرمون میگفت بریز تو حلقش بره بابا بچه باید بخوابه