2777
2789

دوستان پسرم ۵۴ روزشه در طی روز اصلا نمیخوابه بع زور خوابش میکنم ۵دقیقه بعد بیداره 

شبها هم خوابش سبکه و در طی خوابش همه ش خرخر میکنه و ب خودش میپیچه 

چکار کنم بخوابع عمیق

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر

دکتر دختر من برا خواب شبش هیدروکسی زین داد گفت اگه بدخواب شد ده قطره بده بهتر بخوابه 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
شاید به اندازه کافی سیر نمیشه یا جاش ناراحته

اخه جیغ که نمیزنه نق میزنه معلومه خوابش میاد ولی فقط تو بغل میخوابه میذاریش زمین بیدلر میشه

چند وقتش بود؟ 

الان 32 رو شه عزیزم

4 روز پیش نوشت براش

البته من زیاد نمیدم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
گریه شدید نه نق میزنه

بچه ها که همشون نق میزنن...واسه چکاپ یه دکتر خوب ببر که الکی بچه رو به دارو نبنده....بعدشم میتونی پسونک رو روش امتحان کنی...البته اینا در صورتیه که مطمئنی سیره و گرسنه نیست...

خیلی بچه هام هستن خوابشون بیش از حد سبکه...و کاریش نمیشه کرد...تا قلق بچه دستت بیاد زمان میبره...صبوری کن...از بقیه کمک بگیر و استراحت کافی داشته باش تا کم نیاری

اره دادم امشب

درست میشه با اون قطره، ببین از الان شروع کن الگوی خوابشو درست کن

من اینکار و کردم خیلی الان راضی ام، دخترم 11 ماهشه 

سر یک ساعت مشخص خاموشی بده تا شب و روز رو بفهمه، باید صبور باشی اما خیلی خوبه

بچه ها که همشون نق میزنن...واسه چکاپ یه دکتر خوب ببر که الکی بچه رو به دارو نبنده....بعدشم میتونی پس ...

پستوتک که نمیگره 

وزن گیربش خوبع سیر میشع برای امتحاندشسرخشکم بهش دادم هیچ فرقی نکرد

ببرش دکتر دکتر دختر من برا خواب شبش هیدروکسی زین داد گفت اگه بدخواب شد ده قطره بده بهتر بخوابه  ...

توروخدا هیدروکسی زین ندین بچه ها...خطرناکه..عوارضشو بخونین حتما...دکتر شهر ماهم به دخترم داد بعد رفتیم سفر شیراز...بردم پیش یه دکتر معروف نوبتش سخت بود ... فک کن دکتره گفت هیدروکسی زین روی مغز بچه اثر میزاره...هیچ دارویی رو واسه خوابیدن ندین بچه هاتون...

بعددکتر شهرمون میگفت بریز تو حلقش بره بابا بچه باید بخوابه

پستوتک که نمیگره  وزن گیربش خوبع سیر میشع برای امتحاندشسرخشکم بهش دادم هیچ فرقی نکرد

پس دیگه شیر خشو نگیر...دو نمونه پستونک هست یه مدل دیگشو تست کن قزره آ د بزن سرش امتحان کن شاید جواب داد...ولی باتوضیحاتت فکر کنم بچت خودش خوابش کمه