2777
2789
عنوان

بچم تب و استفراغ داره تو را خدا کمک

2685 بازدید | 12 پست

شوهرم مسافرته دیشب بچم بالا اورد و تب شدید کرد نصف شب بردمش دکتر فقط براش استامینفن و دمیترون داده ولی بچم بی اشتهاست و تب داره 

ده ماهشه پسرم 

چکارش کنم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید

ببرش کلینیک اطفال. برادرزاده ی من هم اینجوری شده بود دیروز بردنش بهش سرم وصل کردن. گوشهاش و گلوش ناجور عفونت کرده بودن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ببرش کلینیک اطفال. برادرزاده ی من هم اینجوری شده بود دیروز بردنش بهش سرم وصل کردن. گوشهاش و گلوش ناج ...

دیشب بردمش گفت نه گلوش نه گوشش عفونت نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب بردمش گفت نه گلوش نه گوشش عفونت نداره

جونم. انشالله که چیزیش نباشه .داروهاشو به موقع بده .تبدهم باید تا ۲۴ ساعت اینده قطعدبسه .اگه نشد باز ببرش پیش یه دکتر دیگه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

اب سیب بگیر توش یه قاشقچای خوری عسل بریز یه قاشق بده بخوره صبر کن دوباره ی قاشق بده بخوره.

یه قاشق غذا خوری گلپر و یه قاش چای خوری اسپندو دم کن نصف لیوان بقیش عرق نعنا بریز وقتی ولرم شد توش عسل بریز باز قاشق قاشق و با صبوری بده بچت بخوره.اینو هر یک ساعت یه قاشق بده.

بچه های منم بودن با این دوتا خوب خوب شدن اگه عرق نعنا نداری نعنا رو دم کن خشک و تازه فرقی نداره

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

سعی کن مایعات بهش بدی که آب بدنش کم نشه .آب سیب برای تب خوبه .اگه بالا میاره قاشق قاشق بهش بده .پاشویه هم بکن تا زیاد دارو ندی اگه فقط ویروس باشه رعایت کنی خوب میشه اگه عفونی باشه احتمالا باید دارو بگیره

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.
اب سیب بگیر توش یه قاشقچای خوری عسل بریز یه قاشق بده بخوره صبر کن دوباره ی قاشق بده بخوره.  یه ...

عزیزم عسل که طبعش گرمه برای تب خوب نیست

اندیشیدن به گذشته اندوه، و اندیشیدن به آینده هراس می آورد؛ به حال بیاندیش تا لذت را به ارمغان آورد.
عزیزم عسل که طبعش گرمه برای تب خوب نیست

سلام گلم

اب سیب و عسل درمان هر عفونتیه. و اینکه ابوعلی سینا میگه عسل حمال دارو هست یعنی اب سیب برای تب خوبه این عسل ما که حمال هم هست کمک میکنه تازودتر برسه به جایی که باید بره 

سلام گلم اب سیب و عسل درمان هر عفونتیه. و اینکه ابوعلی سینا میگه عسل حمال دارو هست یعنی اب سیب برای ...

اره میدونم درمان عفونته ولی چون گرمه شاید برا تب خوب نیاشه من تو طب اسلامی همون آب سیب رو شنیدم

اره میدونم درمان عفونته ولی چون گرمه شاید برا تب خوب نیاشه من تو طب اسلامی همون آب سیب رو شنیدم

نه نگران نباش خوبه.اینو از خودم نگفتم تجارب طب اسلامی و سنتیه.اگه از چیزی مطمعن نباشم امکان نداره بگم .و رو بچه های خودم بارها و بارها امتحان کردم.و اینکه عسل بسیار برای عفونت خوبه و تب نشان دهنده عفونت تو بدنه.

وقتی بدن سرد میشه ویروسها شروع میکنن به فعالیت و بدن خودشو گرم میکنه میشه تب تا ویروسها رو بکشه شما با خوردن عسل به گرم شدن بدن و مبارزه با ویروسا کمک میکنی.

اگه تب ملایم بمونه بیماری زودتر خوب میشه ولی بسیار باید مواظب باشی تا بالا نره این نیاز به تجربه داره.

اب سیب بگیر توش یه قاشقچای خوری عسل بریز یه قاشق بده بخوره صبر کن دوباره ی قاشق بده بخوره.  یه ...

عسل واسه زیره یک سال میگن بده