2777
2789
عنوان

شوهرم بعد۴سال دست رو بلند کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 79 پست
توخودت روانشناسی باز نمیتونی ازخودت دفاع کنی!! 🙂

خیلی بدبختم اینا داغونم کردن نمیدونی .دندونامو هرکی میبینه از بس که صاف و یکدستن فک میکنن مصنوعیه .چند وقت پیش بحث پستونک‌بود .من گفتم ۳سال پستونکی بودم پس دندونم کج نشد .خواهر شوهرم گفتم شاید اگه نبودی دندونات قشنگتر میشد الان روبه جلون.تا یه مدت نمیتونستم بخندم فک میکردم دندونام زشته

اینو گفتی اشک درومد.وای خدا من چقدر بدبختم

عزیزم گریه کن خوبه اتفاقا ولی خودتو بدبخت فرض نکن ازتو بدترم هستن به خدا خوبه شوهرت باز زن دوم نداره خوبه میزاره بری دانشگاه خوبه باز خونه داری خوبه باز سرت داخل گوشی بهت شک نداره مثبت زندگیتو نگاه کن فدات شم غصه نخور.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بدبختم اینا داغونم کردن نمیدونی .دندونامو هرکی میبینه از بس که صاف و یکدستن فک میکنن مصنوعیه .چ ...

آفرین یه جا جواب دادی آخیش اشکال نداره اینو گفتن خودش مگه تو صورتشون ایراد ندارن؟ 

آفرین یه جا جواب دادی آخیش اشکال نداره اینو گفتن خودش مگه تو صورتشون ایراد ندارن؟ 

جواب دادم ولی خوب گفتن دندونام جلون تا یه مدت نتونستم لبخند بزنم فک میکردم دندونام زشتن

خیلی خستم خیلی.ارزوی مرگ خودمو دارم .روزی که بردنم ارایشگاه واسه نشونم ابروهامو بگیرم همین دکتره برگشت بهم گفت صورتت چقدر چروکه.حالا من ۲۱ سالم بود با صورتی که همه بهم میگفتن مروارید .بخدا دهنم باز موند تا مدتها دور چشممو پنکیک میزدم که چروکیش مشخص نباشه جوری که خواهرام بهم حرف زدن گفتن از صورت تو صاف تر ندیدیم

میگم دیگه خوب کردی گفتی حالا خودش مگه خیلی خوشگله؟ 

نه روز جشن نشانم همه گفتن با اینا وصلت نکن صورتاشون خشن و زشته در حد تو نیستن .ولی من واسه خلاصی جواب مثبت دادم .خدا از باعث بانیش نگذره

نه روز جشن نشانم همه گفتن با اینا وصلت نکن صورتاشون خشن و زشته در حد تو نیستن .ولی من واسه خلاصی جوا ...

غصه میخوری ودوست داری همه ازت راضی باشن تودهنشون عسلم بزاری همه کاراشونم نکنی بازم همونی ول کن به فکر خودت باش عزیزم شوهرت همچنان خوابه اره☺️

الان رد شد رفت طبقه پایین پیشه فتنه‌ها

ول کن بزار بره خیلی بهش محل بدی فک میکنه کی هست خودت بخواب بزن خودش ازاونجا اومد میاد پیشت فقط نپرس چرا رفتی چی گفتن اونا رو پیش خودت وشوهرت بزرگ نکن.... جواب میده حالا ببین 

ول کن بزار بره خیلی بهش محل بدی فک میکنه کی هست خودت بخواب بزن خودش ازاونجا اومد میاد پیشت فقط نپرس ...

آشتیم نکنه به درک عوضیه اشغال دست روم بلند کرد از چشمم افتاد مثل سگ