2777
2789
عنوان

شوهرم بعد۴سال دست رو بلند کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 79 پست

پسرم اونجا کیف عمه بزگشو انداخت رو گردنش خیلی سنگین بود رفتم ازش بگیرم مادر شوهرم گفت ولش کن چیکارش داری بایه لحن بدی گفت منم بیخیال شدم رفتم عقب .بعد خواهرشوهرم اومده میگه چرا میذاری کیفو بذاره رو گردنش.دیگه موندم چی بگم

شوهرم خواب بود پسرم رفت پیشش بیدارش کرد .بعد خواهر شوهر کوچیکم که ۲۰سال ازم بزرگتره و مجرده .گفت چرا میذاری باباشو بیدار کنه ۲روز دیگه از بیخوابی سکته میکنه و میمیره هرچند تو برات مهم نیست و میری یه شوهر دیگه میکنی .بخدا دهنم باز موند نمیدونستم چی بگم .دیشبم اومده اینجا گفتم ببخشید خونه بهم ریختس بچه نمیذاره تمیز کنم کنم .میگه خونه اجی (اون یکی خواهرشون)با اینکه بچه داشت همیشه تمیز بود .گفتم خوب اونحا کوچیک بود و خونه من خیلی بزرکه از پسش برنمیام و اون کمکی زیاد داشت.بخدا خسته شدم دیگه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم اونجا کیف عمه بزگشو انداخت رو گردنش خیلی سنگین بود رفتم ازش بگیرم مادر شوهرم گفت ولش کن چیکارش ...

بهش میگی ببخشید بهم ریختس خب مشخصه ازت ضعف میگیره دیگه وای وای خودش باید تشخیص داشته باشه تو بچه داری.... 

همیشه میگم خدا از داداشم راضی نباشه اگه اون با اون اخلاق سگشدوران مجردی اذیتم نمیکرد تو سن کم واسه خلاصی از دستش با مردس ازدواج نمیکردم که ۱۵ سال ازم بزرگتر باشه و اصلا نتونه درکم کنه

بهش میگی ببخشید بهم ریختس خب مشخصه ازت ضعف میگیره دیگه وای وای خودش باید تشخیص داشته باشه تو بچه دار ...

خسته شدم همش میاد میگه روشویی کثیفه.این کثیفه اون کثیفه .بخدا خودش بیش از حد کثیفه کارایی میکنه که دهنم باز میمونه .من دست تنهام خواهرام معوضین اینجاهم میان بشقاب جلو خودشونم جم نمیکنن .هیچوقت نگفتن بیایم کمکت تو بچه داری نمیتونی الانم با داداشم قهرم ۲هفتس نرفتم خونه بابام .اگه اون اذیتم نمیکرد همین الان جمع میکردم میرفتم .خیلی بیکسم حتی یه دوستم ندارم

خیلی اعصابم خورده باورم نمیشه اینکارو باهام کرد 

خوب تو هم  بچه بازی در آوردی 

مشکلت و خودت با خواهر شوهرت حل کن خوب وقتی   مثل بچه دبستانی ها میرید به ولی میگید  اون ولی و سرپرست هم ممکنه بازخوردای متفاوت داشته باشه 

یاد بگیریم مسائل مون رو خودمون با زنهای اطراف حل کنیم مردها رو وارد دنیای خودمون نکنیم 

چون نمیتونن مدیریت کنن 

[QUOTE=109918140]همیشه میگم خدا از داداشم راضی نباشه اگه اون با اون اخلاق سگشدوران مجردی اذیتم نمیکرد تو سن کم واسه خ ...[/QUOTE ماهم ازاین مشکلات داشتیم ول‌کن برات عادی میشه فقط محل نده به حرفاشون خیلی میسوزن هرچه بیشتر محل بدی خواهرشوهرت ضعف تو میفهمه دوباره تکرار میکنه

[QUOTE=109918140]همیشه میگم خدا از داداشم راضی نباشه اگه اون با اون اخلاق سگشدوران مجردی اذیتم نمیکر ...

مثلا یه چیزی میگه میگم نه اینطور نیست یه خنده ایی میکنه که ادمو میسوزونه.

مثلا یه چیزی میگه میگم نه اینطور نیست یه خنده ایی میکنه که ادمو میسوزونه.

عزیزم از خوب بودن وکم حرف بودنت سواستفاده کرده دیگه خودتو تغییر بده بترس وبلرز ولی شوهرت نیست جوابشونو بده بعد عین خودش رفتار کن این به حرفات میخنده توهم بخند مسخره گوه خورده بهت میخنده 😠

عزیزم از خوب بودن وکم حرف بودنت سواستفاده کرده دیگه خودتو تغییر بده بترس وبلرز ولی شوهرت نیست جوابشو ...

خیر سرش دکتره و ۲۰ سال ازم بزرگتره یعنی اگه بگم که تا حالا چجوری خوردم کرده باورت نمیشه

خسته شدم .بخدا الانم دارم گریه میکنم.خودش عین خرس رفته پیش بچه خوابیده

میدونم چی میگی شوهر منم همینجوری بوده خودت باید از خودت دفاع کنی شوهرتم از بس بی دفاعی ازت حساب نمی‌بره دیگه سیاست نداری مشخصه..