2777
2789
عنوان

راضی یا نه؟؟

156 بازدید | 14 پست

به نظر خودتون از این چند ساله زندگی خودتون راضی هستیدیا...؟

اگه بادلیل هم خواستید میتونید بگید !!

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۱
0
0%
۲
0
0%
تا میتونی خوبی کن ...بدی تو دل ادمهای مهربون جایی نداره❤❤

راضیم ولی برمی گشتم عقب ازدواج نمی کردم

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی روزای زندگی که اونجور که دلت میخواد پیش نمیره اما بیشترش به خوشی سپری شده.

مثل وقتی که همسرم دانشجو بود و اول ازدواجمون کل موجودی حسابش ۲۰ تومن بود که همونو برای من که خیلی پیتزا دوست داشتم، پیتزا گرفت و این خوشمزه ترین پیتزایی بود که تاحالا خورده بودم. و بهترین خاطره. البته مشابه این خاطرهارو زیاد دارم.

در کل خوشی های زندگیم بیشتر از ناخوشیاش بوده.

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
همه ی روزای زندگی که اونجور که دلت میخواد پیش نمیره اما بیشترش به خوشی سپری شده. مثل وقتی که همسرم ...

خداروشکر که این همه خوشبختی 

چون جذاب ومغروری 😁😁😁

نه😐😔😔

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
پس چرا 

چون ازرویاهام ازخودم گذشتم...الان شدم یه زن خانه داربدبخت که شوهرش حتی اجازه بیرون رفتن هم بهش نمیده...اگه عقل الانم اون موقع بودبه هیچ وجه ازدواج نمی کردم میرفتم واسه خودم...

چون ازرویاهام ازخودم گذشتم...الان شدم یه زن خانه داربدبخت که شوهرش حتی اجازه بیرون رفتن هم بهش نمیده ...

😢😢

خیلی وقتا درد کشیدم ناامید شدم  

ولی من خودم دارم شاید تنها باشم ولی وقتی تو آینه نگاه میکنم پیش خودم سر بلندم ک تا حد ممکن سعی کردم گناه نکنم سعی کردم کمک آدما کنم همین که بتونم پزشکی قبول شم و مادرم خوشحال کنم براش خونه بخرم بتونم کسایی که تو سیاهی غرق شدن رو نجات بدم خودش برام ارزشمنده روی هم رفته هم نارضایتی بوده و هم رضایت هم بوده ولی درکل وقتی در زندگی هستم و دارم روی زمین پروردگار زندگی میکنم مانند یک بازی فوتبال که باید بازی کنم سعی میکنم خوب بازی کنم ( اعمال خوب داشته باشم ) تا بتونم ی دختر و خانوم مستقل و قوی باشم خیلی وقتا گریه کردم قلبم درد گرفت تنها موندم ولی تنهاییا قویم کردن راه درست انتخاب کردم نه غلط 

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
چون جذاب ومغروری 😁😁😁

نمیخوام ازتون سوال حس شیشمی بکنم 

می‌خوام نظرتون راجب خدارو بپرسم 

قول میدم اگر راجب حس بود لغو دوستی بزنین 

ممنون میشم پاسخ بدین

دختر قشنگی که داری امضامو می خونی وقار متانت و مستقل بودن مهمترین دارایی یک دختره پس وقار خودتو حفظ کن منظورم از وقار چادر سر کردن نیست نجابت درونی داشتنه و هیچوقت هیچ مردی سوار بر اسب سفید نمیاد پس خودت زندگیتو بساز ❤️   دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم… قله ای که چند بار فتح شود بی شک به تفریح گاه عمومی تبدیل می شود مواظب دلت باش ..  شاید خیلی وقتا جواب دندون شکن داشتم ولی سکوت کردم چون خودمو موظف میدونم دل نشکنم شب باش در پوشش خطای آدما ... زمین باش در فروتنی خورشید باش در دوستی و کوه باش درهنگام خشم و غصب رود باش در سخاوت و یاری به دیگران ...  یادت باشه حرف های ناگفته رو میشه گفت ولی حرفای گفته رو نمیشه پس گرفت ...  من تنهام درسته ولی تنهایی مو به بودن با آدمایی که بویی از انسانیت نبردن ترجیح میدم ... تجربه ها تو را عاقل تر میکنند ...  و درس های زندگی مارا پخته تر پس از شکست و سختی نترس که کل زندگی تشکیل شده از شکست ها و سختی ها ... 
چون جذاب ومغروری 😁😁😁

درخواست دوستی دادم بهتون