خانومی۹۷ مدیر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 عنوان پاسخ به سوالات حقوقی و کیفری | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 31 پست سوالاتتونو بپرسید چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡ 1398/08/05 | 16:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madar_khanom عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 1251 بله از درامد شغل وکالت راضی هستین؟؟من میخوام توی شهر کوچیک دفتر بزنم جمعیت کمی دارم می ترسم درامدی نداشته باشم
خانومی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 برای ازدواج دوم ک قبلی فقط عقد ساده بوده بردن طلاق نامه واجبه یا نع بله حتما چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
farin987 عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1541 سوالتونو متوجه نشدم ی نفر مزاحمم شد داداشم با چاقو زدش ممکنه براش زندان بدن چون شکایت کرده وکیا خودم گفت ن شما چی میگی
پناه_من_خداست عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 171 برای ازدواج دوم ک قبلی فقط عقد ساده بوده بردن طلاق نامه واجبه یا نع عزیزم اگه شناسنامه تو پاک کردی ببر برا احنیاط اگه پاک نکردی نه
خانومی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 من یه اگهی زده بودم توی برنامه دیوار یه نفر اومد اون کالا رو خرید بعد گفت چیز دیگه هم برای فروش داری ... شما میتوانید شکایت خود را تحت عنوان مزاحمت تلفنی در دادسرای محل وقوع جرم پیگیری نمایید چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
خانومی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 اگه یه خانمی قبل فوت همسرشون همه چی شوهره به نامش باشه و بعد فوت کنه زن میتونه از پدر متوفی درخواست ... پدر متوفی نه ولی میتونید از اموال شوهر که فوت کرده مهریه خود را به عنوان طلب ممتاز وصول نمایید چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
farin987 عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 1541 سوالتونو متوجه نشدم عزیزم سوال من و جواب بده چون من دادگاه دارم
خانومی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 ی نفر مزاحمم شد داداشم با چاقو زدش ممکنه براش زندان بدن چون شکایت کرده وکیا خودم گفت ن شما چی ... اگه جرم اثبات بشه برای قاضی برادرشما به جرم خاص در قانون مجازات اسلامی به مجازات محکوم خواهد شد چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
madar_khanom عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 1251 پدر متوفی نه ولی میتونید از اموال شوهر که فوت کرده مهریه خود را به عنوان طلب ممتاز وصول نمایید گفتم تو پست بالا که متوفی هر چی داشته زده به نام زن و الان همه چی بنام زن هست حالا زن میخوان از پدر شوهرشون درخواست مهریه کنن یعنی شکایت کنن میتونن یا نه
خانومی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 اگ نبرن چی؟ منظور از عقد ساده یعنی چی ؟ برای ازدواج مجدد شوهر نیاز به اذن دادگاه می باشد .بادادخواستی تحت عنوان تجویز ازدواج مجدد چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
خانومی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 من مدرسه نمیرم معلمم ندارم ولی معدلم دور بر ۱۷ و ۱۸ میشه درسامهمه عالیه و بالای هیجده ... من مشاور حقوق هستم در زمینه کنکورنمیتونم کمک کنم چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
خانومی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 گفتم تو پست بالا که متوفی هر چی داشته زده به نام زن و الان همه چی بنام زن هست حالا زن میخوان از پدر ... نخیر چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
madar_khanom عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 1251 نخیر ممنون.ببخشید سوال اولم رو جواب ندادید درامد یه وکیل تو یه شهر خیلی کوچیک میتونه خوب باشه یا یه ریسکه شما از درامدتون راضین
خانومی۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 4154 ممنون.ببخشید سوال اولم رو جواب ندادید درامد یه وکیل تو یه شهر خیلی کوچیک میتونه خوب باشه یا یه ریسکه ... بله چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام منی که عمری همه را کیش داده بودم ... 《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡