2777
2789
عنوان

کلی برای سوپرایزش زحمت کشیدم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 22 پست
مم 15اذر تولدشه  ولی هیچ میلی ندارم براش کاری کنم  عزیزم حست الان خیلی بدهه😔

اره . الکی رفتم بیرون . کادوشم اوردم تو کمد قایم کردم . روم نشد به خونه بگم نیومده.ی عالمه ذوق داشتم

واقعانمیخوادباهاش باش معلومه اصلا پیگیرش نباش کلی کارهست خودتوسرگرم کن طرف این آدم نروخودش خوب میش

الان ی ازمون مهم داره درگیر اونه . نمیدونم باید درکش کنم واسه ازمونشه یا منو دیگه نمیخاد . خودش میگه تو باید. درکم کنی میدونی این ازمون نبود هر روز پیشت بودم . نمی دونم ب حساب ازمون بزارم یا بی توجهی . چند ماه سرکارم نمیره که حسابی درس بخونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتم کیک گرفتم اون چیکار کنم . تو خونه ام کلی خجالت کشیدم ی هفته ی نیگفتم چی بگیرم و اصلا نیومد ...

محلش نده مردارو هرچی پیگیر باشی بخدا لوس تر میشن...کارش بد بوده...۳۰ دقیقه که وقت داشته بگیره بره...تو این گرونی یه دختر مجرد زحمت کشیده ابروتم برده..بنظرم محل نده بیاد

😒😒😒😒 من بودم خوشم نمیومد البته اگر خانوادشون گیرن باید قبل یا بعدش میگرفتین

خانواده اش رودربایستی داره . اونام زیاد انعطاف پذیر نیستند . ی کم مذهبی طورن دوست دختر براشون توجیح نیست

محلش نده مردارو هرچی پیگیر باشی بخدا لوس تر میشن...کارش بد بوده...۳۰ دقیقه که وقت داشته بگیره بره... ...

بهش گفتم بیا بهت کادو بدم و برم . گفت زشته ی روز دیگه میام .

الان ی ازمون مهم داره درگیر اونه . نمیدونم باید درکش کنم واسه ازمونشه یا منو دیگه نمیخاد . خودش میگه ...

ببین توفقط باخودت بگوآویزونش نمیشم زیادتوجه نکن اصلا هم حرف کادوتولددیگه پیش نکش خودشم گفت فقط بگوگذشت دیگه ایشالا سال بعددیدی خودش پیگیرت بعدآزمون که ازاونه اگه نه بعداونم همین بودولش کن وابستهدی هیچکی نباش توزندگی چیزی که زیادمرد

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
ببین توفقط باخودت بگوآویزونش نمیشم زیادتوجه نکن اصلا هم حرف کادوتولددیگه پیش نکش خودشم گفت فقط بگوگذ ...

ی سال و خورده ای با همیم . مدت درکش کردم . الان اینقد درگیر شده داریم سرد میشیم بهم . چهار ماه مونده تا ازمونش . کلا ولش کنم که سردتر میشیم 😢 بحث وابستگی نیست رابطه ای که خوب بوده ، نگاه کنم فقط داره خراب میشه؟ مرد زیاده ولی همشون دنبال رابطه جنسی ان . قبل از این سه سال  تنها بودم هر کی میاومد حلو ی ماه نشده رابطه جنسی میخاست ... این خیلی اقاتره همون اول هی بهش گفتم من اهل رابطع اینا نیستما بازم گفت منو میخاد . الان دلم خونه . این بره باز باید همون اراجیف بشنوم بقیه ام مسخره کنند چون رابطه جنسی نمیخام 

منم هیچ وقت حس این کاراروندارم یهدبارم کردم مادرشوهرم گندزدبهش ازاون وقت تاحالاکه۹سال باشوهرمم حوصله ...

باز شما مادر شوهرت گند زده 

من خودش گند میزنه☹️

تا با کفش کسی راه نرفتی ،قضاوتش نکن😇       امضا:دخترِ زرد