2777
2789

دنگ که نه، گاهی من حساب میکنم گاهی اون

به اینکه نوبت کیه هم فکر نمیکنیم. دلیه 😁

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرانک عمیدی که یک فمینیست هستش ،در رابطه ش همین قانون حکم فرما هست.یعنی در رابطه ی عاطفی ش داره دنگ غذا و همه چی را پرداخت میکنه و معتقده که این شیوه براش خیلی مناسبه ... البته توصیه نکرده که بقیه استفاده کنن فقط شیوه ی خودش را گفته...

پینوشت: با  ۹۵ درصد افکار فرانک و در کل فمینیستهای مرد ستیز مخالفم .. فمینیستهایی که واقعا دنبال احقاق حقوق زنان هستن کارشون درسته نه امثال فرانک 

حالا نه به شکل دنگ دادن ولی من موافقم که خصوصا توی دوستی دوطرف هزینه کنن متعادل ، 

یکبار دختر حساب کنه یکبار پسر مثلا یکبار دختر بلیط سینما بگیره یکبار پسر 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
فرانک عمیدی که یک فمینیست هستش ،در رابطه ش همین قانون حکم فرما هست.یعنی در رابطه ی عاطفی ش داره دنگ ...

در ادامه بگم که تو رابطه ی زن و شوهری اصلا موافق نظر فرانک نیستم... شوهرم وقتی حساب کنه هم خودش احساس بهتری داره هم من ...

ولی به شدت با پس انداز کردن خانمها و یهو پول را آوردن تو زندگی وقتی مرد کم اورد موافقم

از دخترایی که فقط مصرف کننده و بکنند بدم میاد ب نظرم دخترم باید به اندازه خودش تو رابطه خرج کنه حالا دنگ هم نه باید اونم مهمون کنه و... اما رابطه زن و شوهر با دوستی فرق داره تو رابطه زن و شوهر که جیب من و تو نداره

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊