2777
2789
از مجا این حرفو ویزنید که بهداشت اینده نداره ؟ دوسال طرح دارخ و استخدامی دولته و بازار کارش خیلی گست ...

اگر حقوقش واست مهم نیست خوبه. 

آخه الان ۲۴۰۰ یا ۲۵۰۰ حقوقه که میدن؟؟؟ 

آخه این انصافه؟؟؟؟؟؟ 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔3 بار تعلیق کاربریم کردید.آخه به کدامین گناه؟؟؟😔😔کاش.............................. باز یه چی بگم باز هنوز نیومده تعلیق میکنید باز.😔😔😔😔😔😔                 لطفا دیگه یکم مراعات کنید.😚😚😚😚😚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما کار ندارین؟ چحور وقتی کار نداره رشته خولی محسوب میشه

چه ربطی داره مگه همه آدما برای کار درس میخونن!

من طرحمو میگذرونم فعلا....ولی خیلیارو می بینم از نزدیک که بعداز طرح بیکار میشن

اصفهان

من نزدیکانم چند تاشون بهداشت خوندن سر کارن 

دوسال که طرح داره این خودش یه موقعیت خوبه ...بعد نیروهای شرکتی هم میگیرن البته حقوقشون کمتره تقریبا هرف چند سالی هم آزمون استخدامی 

دارن اگه میخوای قبول بشی  شهرک های اطراف شهرتون مثلا مزرعه شور رو انتخاب کن واسه کار درصد قبولیت میره بالا ......پنج سال تعهد خدمت داری تو اون شهرستان بعد میای نزدیک .....حفقوقاشونم تقریبا ۲/۵۰۰هست .......خوبه شغلش با خانمها سر کار داری و بچه ها ......کاش من خودم بهداشت محیط میخوندم ....

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...
بهداشت عمومی میخونما نه محیط

همون دیگه خانمها بهداشت عمومی میخونند ..من گفتم بهداشت حرفه ای هم خوبه اگه خودم میخوندم 

💔دلم تنگ است و میدانم تو دیگر بر نمیگردی                بمانم هرچه خیره پشت این در بر نمیگردی                غریبی میکنم با قاب عکست ناامیدانه                      خودم هم کرده ام انگار باور بر نمیگردی ...